Legendarul avion de luptă german Messerschmitt Bf109G din cel de-Al Doilea Război Mondial a revenit sub forma unui model la scară 1/16. Descoperiți în videoclip toate detaliile acestei replici uimitoare:


Kitul din metal și plastic de înaltă calitate a celui mai important avion de luptă german al celui de-al Doilea Război Mondial, Messerschmitt Bf109G, conține un model de aviație de excepție care este deja cea mai fidelă replică existentă.

Destinat modeliștilor inițiați, macheta la scară 1/16 a Bf109G are un sistem care permite asamblarea structurii aeronavei aproape fără utilizarea adezivului. Piesele metalice de construit vin în foi din oțel inoxidabil fotogravate sau turnate sub presiune și plastic.

Este un model de avion foarte robust, mare și puternic, asemănător cu avionul de luptă din anii '30 - '40 ai secolului trecut. Odată terminată, această miniatură fabuloasă are 55,9 cm lungime, 62 cm lățime și 16,2 cm înălțime, fără a uita greutatea sa de 1,6 kg.

Remarcabil este realismul său ! Deasemenea, există părți mobile, cum ar fi trenul de aterizare retractabil manual; capota cockpitului și eleronoanele, flapsurile șau coada.

Ce conține kitul de construit?

În plus, spre deliciul pasionaților, kitul Messerschmitt Bf109G la scară 1/16 include... Două bonusuri gratuite! O bază din metacrilat cu plăcuță de identificare gravată astfel încât modelul de avion să fie perfect expus și, în mod surprinzător, un motor cu turații mici care asigură mișcarea elicei, și lumini LED de poziție în aripi și coadă, precum și în cockpit.

Vrei să cumperi kitul?

Acest model este disponibil la comandă si poți să ne contactezi oricănd aici:

https://www.atelieruldemodelism.ro/index.php?route=information/contact

Prețul de catalog este 2900 lei.