Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Plata si livrarea

Modalitati de plata

Atelierul de modelism va pune la dispozitie urmatoarea modalitate de plata:

  • Plata ramburs la livrare
  • Plata prin transfer bancar pe baza unei facturi proforme
  • Plata cu card bancar (Visa sau MasterCard) prin Netopia Payments (serviciul Link2Pay - link de plata)

Livrarea comenzilor

Atelierul de Modelism va ofera transportul produselor prin Cargus. Daca localitatea in care solicitati livrarea nu se regaseste in lista localitatilor acoperite de curier fara kilometri suplimentari, costul transportului va fi calculat la numarul de kilometri fata de cea mai apropiata localitate cu sediu Cargus si va diferi de pretul standard afisat in comanda. Momentan nu avem implementat un calcul automat al kilometrilor suplimentari pe site.

Desigur, pentru e evita costurile ridicate pentru unele localitati ce se afla in afara ariei de acoperire a curierului, putem aranja pentru dumneavoastra ridicarea direct din centrele Cargus, fara costuri suplimentare. Nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari si vom gasi impreuna cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Mai multe informatii despre conditiile de cumparare si livrare puteti gasi citind pagina de Termeni si Conditii.

Situatia Covid-19

Traversam cu totii o perioada dificila, in care pe primul loc trebuie sa punem siguranta noastra si a semenilor nostri. Este mai important ca oricand sa actionam responsabil si sa protejam sanatatea noastra, a celor dragi, de acasa, a colegilor de serviciu, a clientilor si a comunitatii in care ne desfasuram activitatea.

Vom continua sa livram comenzile atat timp cat o putem face in siguranta. Cargus, transportatorul pe care il folosim pentru a livra comenzile catre dumneavoastra a implementat o noua procedura pentru o modalitate de livrare in care se minimizeaza contactul dintre destinatar si curier. Din acest motiv, la momentul livrării coletului, curierul solicită telefonic codul PIN pe care il veti primi prin SMS. Astfel, curierul se asigura ca se afla la destinatia corecta. Coletul este lăsat unde se agreează cu destinatarul (în general, la ușă).

Va multumim pentru intelegere.