Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Întrebări frecvente

Nu este nevoie de un cont pentru a comanda de la Atelierul de Modelism. Pune produsul în coș și finalizează comanda alegând opțiunea "Comandă fără cont"
Puteți plăti ramburs în momentul în care Urgent Cargus vă livrează comanda. Alternativ, puteți alege să plăți prin transfer bancar pe baza unei facturi proforme sau deasemenea puteți opta pentru plata online cu cardul pe baza unui link de plată Netopia Mobilpay, doar după confirmarea comenzii și receptionarea facturii proforme.
FIrma noastră are un contract de curierat cu Urgent Cargus. Deși uneori pot exista întârzieri la expedierea comenzilor datorate unor motive precum perioadele aglomerate de Crăciun, curierul depune toate eforturile să livreze în siguranță și la timp comenzile. 
De obicei Urgent Cargus va prelua comanda dumneavoastră a doua zi lucrătoare după ce comanda a fost plasată, urmând să ajungă la dumneavoastră după încă o zi. Uneori, în funcție de zonă, există posibilitatea livrării sâmbăta, dar acest lucru nu este garantat. Nu ezitați să ne sunați sau să trimiteți un mesaj dacă doriți un produs foarte repede. Discutând, putem găsi soluții. Suntem o afacere de familie și dorim foarte mult să găsim soluții optime pentru toți clienții noștri.
Un kit comercializat de Atelierul de Modelism contine elementele brute (ex: baghete de lemn de diverse esente, marimi si profile), elemente predecupate laser (cum ar fi coastele navei, puntea, cabinele), elemente de detaliu, ornamente si planurile detaliate și instrucțiuni. Pentru detalii despre fiecare produs în parte, nu ezita să ne contactezi direct prin mesaj din pagina produsului, email sau telefonic.

Deși operăm ca un magazin online, în spatele acestui website sunt oameni care pregatesc fiecare kit sau produs listat in catalog. Este o afacere de familie, în Piatra Neamț. Numele meu este Andrei Sărmășanu, sunt inginer de meserie, am profesat mulți ani în domeniul microelectronicii, dar la un moment dat mi-am dorit să fac o schimbare și să aduc mai aproape de voi un hobby pe care l-am îndragit de când mă știu: modelismul. Așa a apărut Atelierul de Modelism.

Puteți comanda cu incredere de la noi. Suntem mereu transparenți în ceea ce facem, vom răspunde mereu mesajelor si sugestiilor voastre.