Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Navomodele funcționale

Navomodele funcționale

Kituri de construit navomodele funcționale. Toate navomodelele pot avea ulterior sisteme de radiocomanda.

Brand: Aeronaut
Acest model este macheta unui powerboat clasic din secolul XX. Corpul navei a fost proiectat pentru a pune accent pe caracteristicile sportive ale navei. Navomodelul este construit din lemn, folosind placaj, mahon si o punte laminata. Asamblarea este simpla, adresandu-se chiar si incepatorilor.Compo..
345RON
Fără TVA:290RON
Nava de pescuit Anna 3 Nava de pescuit Anna 3
-24 %
Brand: Aeronaut
Anna 3 este replica unui vas de pescuit specific Marii Nordului.Este la scara 1:20 si are coca prefabricata din ABS. Kitul contine piese de lemn taiate laser. Piesele pentru timonierie sunt fabricate din placaj de mahon. Catargele sunt din aluminiu. Anna 3 contine aproximativ 100 de piese fotogravat..
790RON 1.035RON
Fără TVA:664RON
Nava de pescuit Möwe 2 Nava de pescuit Möwe 2
-22 %
Brand: Aeronaut
Möwe 2 este replica unui vas de pescuit specific Mării Nordului. Este indrăgit de mulți modeliști și ideal pentru incepători.Kitul conține instrucțiuni detaliate în limba engleză și germană cu etapele construcției, toate componentele necesare construcției modelului, tuburi de aluminiu pentru catarg,..
229RON 295RON
Fără TVA:192RON
Navomodel Pilot Navomodel Pilot
-14 %
Brand: Aeronaut
Barcile de acest tip se intalnesc de-a lungul coastelor din Marea Baltica și din Marea Nordului. Aceste vase sunt foarte agile. Sarcina lor este de a asigura transportul in orice conditii de vreme, pentru piloți, la marile nave de coasta. Modelul nostru incorporeaza foarte bine caracteristicile tipi..
749RON 874RON
Fără TVA:629RON
Brand: Aeronaut
Diva este un cruiser specific anilor 1960. Suprastructura este detasabila, accesoriile radiocomandate putand fi accesate foarte usor.Constructia navei este foarte simpla. Kitul contine instructiuni detaliate cu etapele constructiei, toate componentele necesare constructiei modelului, accesorii si el..
385RON
Fără TVA:324RON
Brand: Aeronaut
Celebrul Springer Tug este acum in catalogul Atelierului de Modelism. Cu un design simplu, el ofera o experienta deosebita atat in faza de constructie, cat si in faza de operare radiocomandata. Despre kitul de construitKitul contine placajul predecupat necesar pentru a construi modelul, baghete..
430RON
Fără TVA:361RON
Velier pentru incepatori Velier pentru incepatori
Nu este in stoc
Brand: Aeronaut
Acest model este o alegere excelenta pentru a incepe in navomodelismul cu vele. Corpul are o constructie simpla si se asambleaza extrem de usor.Acest navomodel poate fi folosit fara telecomanda sau cu un sistem radiocomandat si un servomecanism pentru carma. Balastul este o bucata rotunjita de otel,..
195RON
Fără TVA:164RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)