Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 300 lei.

Mai avantajos pentru cluburi!

Dacă reprezinți un club sau orice altă organizație care dorește să achiziționeze constant materiale, kituri sau unelte de la noi, contactează-ne pentru oferta B2B. Fiecare solicitare va fi preluată de reprezentantul nostru de vânzări și vom comunica în cel mai scurt timp oferta noastra privind disponibilitatea și prețul. Putem face o ofertă personalizată doar pe baza datelor de identificare fiscala ale organizației voastre.

Desigur, pentru achiziții SEAP, procedura pe scurt este descrisă aici: https://www.atelieruldemodelism.ro/achizitii-seap

Pentru distribuție, vă rugăm să consultați următoarea pagină: https://www.atelieruldemodelism.ro/raftul-creativ

Fără restricții și alte condiții

Încercăm să minimizăm condițiile privind achizițiile pentru clubul sau organizația voastră, astfel încât să nu existe cantități minime sau alte condiționări privind achizițiile. Din acest motiv ne dorim să discutăm fiecare proiect pentru a întelege nevoile voastre. Desigur, oferta noastră este mult mai largă decât cea prezentată pe site, din acest motiv pentru unele produse vor exista timpi de fabricare mai mari sau disponibilități limitate în anumite perioade de timp. Scrie-ne sau telefonează-te acum!

Ai o întrebare? Lasă-ne un mesaj. Răspundem în maxim două ore!

Telefon
0720.190.109
Program de lucru
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Email
atelier@atelieruldemodelism.ro
Asistență clienți
Avem cel mai rapid și eficient serviciu de asistență pentru clienții noștri

Cluburi


Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .