Descoperă alături de noi această bijuterie a modelismului feroviar. Kitul de construit îți va oferi momente plăcute de petrecere a timpului liber intr-un mod creativ, alături de acest model minunat al locomotivei BR-18.

BR 18.4 s-a născut în J.A. Maffei din Munchen. Primul exemplar a fost livrat pe 16 iulie 1908. Axele sunt „Pacific” cu roți cu diametru mare. Până atunci a fost cea mai mare mașină construită de acel producător și încă este considerată „Cea mai frumoasă locomotivă a căilor ferate germane”.

S 3/6 a avut o performanță excelentă la călătorii pe distanțe lungi, în 1951 a transportat un tren de 150 de tone pe 820 km de la Hamburg la Munchen oprindu-se doar pentru a încărca apă. Definiția S este pentru trenul de lungă distanță „Schnellzuglocomotive” și 3/6 pentru raportul axelor motoare și numărul total de osii.

Deservea în mare parte Bavaria cu trenuri de lungă distanță, dar transporta și trenuri celebre precum Orient Express și Rheingold, Ostend-Vienna Express sau Paris-Carlsbad-Prague Express.