Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutăți RSS Feed

ce este nou la Atelierul de Modelism

24 Jun Ce radiocomanda sa folosesc?
0 78
Este potrivita pentru orice fel de model: de la automodele la drone! Radiolink T8S este o versiune accesibila pentru o radiocomanda premium. Se incarca si se seteaza prin USB. Are conexiune Bluetooth ..
18 Jun Idei creative pentru vacanta
andrei 0 143
Pentru copii, dar si pentru orice proiect creativ am pregatit cateva materiale de construit la scara 1:10. Sunt suficient de mari si cu putina imaginatie puteti realiza diferite constructii. Va recoma..
09 Jun Tancuri radiocomandate! Unde e modelismul?
andrei 0 77
Tancul radiocomandat M26 Pershing la scara 1:30 este cel mai nou model radiocomandate pe care il avem in atelier. Are un sistem de lupta cu infrarosu si din acest motiv cel mai distractiv este atunci ..
23 May MiG-ul cel groaznic - ultimul mohican din NATO
andrei 0 133
Mikoian-Gurevici MiG-21 este un avion de vânătoare din generația a treia, inițial construit de către Biroul Mikoian și Gurevici din Uniunea Sovietică.Pentru fanii MiG-ului 21, avem un kit de la Trumpe..
20 May Polaris - ghidul tau pentru corabii din lemn
andrei 0 87
Vrei sa construiesti o corabie din lemn dar ti se pare foarte complicat? Nu este deloc asa. Acum avem o corabie perfecta pentru incepatori. Numele ei (Polaris) aminteste de steaua care ii ghida pe nav..
11 May Este timpul sa exersezi pe simulator!
andrei 0 227
Practica pe simulator este mereu utila pentru formarea reflexelor, mai ales in aeromodelism. Asa ca va recomandam sa petreceti cat mai mult timp pe simulator inainte de a iesi la zbor. Dar ce variante..
18 Apr Kiturile din plastic, noutatile primaverii in atelierul nostru
andrei 0 142
La Atelierul de Modelism ramanem optimisti si va propunem sa construiti si altceva: machete din plastic. Ne dorim sa aducem acest hobby pe masa de lucru a cat mai multor pasionati si din acest motiv a..
22 Mar Poate fi urmatorul tau proiect
andrei 0 229
Cu velierul Lili, AeroNautul a surprins comunitatea anul trecut comunitatea constructorilor de navomodele. Nava de 600 de milimetri lungime a fost prezentată publicului pentru prima dată la târgul Fas..
13 Mar Anatomia unui aeromodel
andrei 0 379
Construirea aeromodelului Lancer de la Guillows este un foarte bun exercitiu pentru copii, dar si pentru adulti. Modelul este excelent pentru initierea in zborul cu motor de cauciuc. Se construieste u..
27 Feb Cauți o locație pentru diorama feroviară?
andrei 0 201
Spre deosebire de multe hobby-uri, modelismul feroviar ar putea să ocupe spațiu. Ei bine, noi rezolvăm exact această problemă pentru tine.Dacă, la fel ca majoritatea pasionaților ai o casă obișnuită, ..
22 Feb Aeromodele RC? Click aici!
0 413
Avem acum la Atelierul de Modelism cateva aeromodele extraordinare. Toate sunt in varianta PNP, dar le poti adauga usor o radiocomanda sau acumulator / incarcator.Sunt rezistente, pot fi folosite pent..
16 Feb Masinile lui da Vinci
andrei 0 207
Leonardo Da Vinci, creatorul Giocondei, a fost arhetipul marelui om renascentist. Geniu universal, dominator al celor mai distinse arte și mare umanist. Ca inginer și inventator, a proiectat mașini av..
Afişare 1 - 12 din 57 (5 pagini)