Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Corăbii lemn

Corăbii lemn

Machete statice, kituri corăbii lemn pentru incapatori si avansati. Construiti o corabie unica si intindeti panzele spre marile lumii. Cu ajutorul acestor kituri puteti construi usor un galion extraordinar de la inceputul secolului al XVII-lea sau un velier mai modern precum ar fi nava scoala a marinei germane, fregata Gorch Fock.

Brand: Occre
Despre kitul de construitAcest kit de constructie este pentru modelistii care nu au mai construit o corabie din lemn, dar si pentru cei cu experienta. Kitul contine toate materialele necesare constructiei, elementele decorative dar si planuri detaliate ale navei. Constructia nu necesita unelte compl..
250,00RON
Fără TVA:210,08RON
Scurt istoricModelul reprezintă o birema grecească din secolul al VI-lea înainte de Hristos. Forța de propulsie a fost creată de 50 de vâslași, care stăteau în două rânduri unul deasupra celuilalt (pe fiecare parte 25) și de încă vreo 10 soldați. Proeminența de pe partea din față a navei a servit pe..
235,00RON
Fără TVA:197,48RON
Brand: Mamoli
Scurt istoricCeea ce știm despre Blackbeard, piratul faimos, este un amestec de istorie, legendă și ficțiune. Edward Teach, presupus a fi numele său real, s -a îmbarcat și a jefuit un număr enorm de nave, ceea ce l -a făcut infamul „teroare a mărilor”, chiar dacă această viață aventuroasă a lui a fo..
495,00RON
Fără TVA:415,97RON
Brand: Mamoli
Scurt istoricConstruită în 1783 ca o navă de marfă, în 1787 a fost cumpărată de Royal Navy pentru transportul fructelor de pâine din Tahiti în Caraibe. A pornit din Anglia la 23 decembrie 1787, condusa de căpitanul William Bligh. După o călătorie de 10 luni, a ajuns în Tahiti, mai târziu decât era p..
595,00RON
Fără TVA:500,00RON
Bounty Bounty
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Despre kitul de construitAcest kit de construit al unei corăbii din lemn se adresează atât modeliștilor începători cât și celor cu experiență. Kitul conține toate materialele necesare construcției, elementele decorative dar și planuri detaliate ale navei. Modelismul este de regulă un hobby solicitan..
1.404,00RON
Fără TVA:1.179,83RON
Brand: MiniMamoli
Scurt istoricNumele lui Bounty, o fregata a Marinei Britanice, este legat de căpitanul ei Bligh. Nava a pornit din Spithead în decembrie 1787, cu destinatia finala Tahiti. In calatoria de intoarcere, din cauza disciplinei stricte impuse de capitan, o anumită nemultumire a inceput sa se raspandeasca ..
195,00RON
Fără TVA:163,87RON
Bricul Aurora Bricul Aurora
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Scurt IstoricIn secolul al 19-lea si inceputul secolului 20 s-au intensificat schimburile comerciale intre Spania si colonii. Aurora este un bun exemplu de nava comerciala din acea perioada. Este tipul de vas care era utilizat pentru a calatori spre Americi, avand caracteristici esentiale navigarii ..
618,00RON
Fără TVA:519,33RON
Brand: Occre
Despre kitul de construitAcest kit de construit din lemn se adreseaza modelistilor sau entuziastilor care nu au mai construit un navomodel. Este ideal pentru initiere in acest hobby. Kitul contine toate materialele necesare constructiei, elementele decorative dar si planuri detaliate ale n..
245,00RON
Fără TVA:205,88RON
Caravela La Nina 1:65 Caravela La Nina 1:65
Livrare Gratuită
Descoperiți La Niña, un model din lemn al uneia dintre cele trei caravele spaniole folosite de Cristofor Columb în prima călătorie în Lumea Nouă în 1492. Construit în șantierele navale din Portul Moguer (Huelva, Andaluzia) cu câțiva ani înainte de călătorie, trebuia să fie flagship-ul expediției dup..
649,00RON
Fără TVA:545,38RON
Corsair Corsair
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Te invitam sa redescoperi un kit deosebit si o parte din istoria navigatiei. Kitul pe care il propunem reproduce cu acuratete originalul. Aceasta nava comerciala a ajuns in mainile corsarilor, fiind echipata cu 16 tunuri și 4 tunuri usoare (falconets).Modelul este la scara 1:80. Dificultate medie.De..
772,00RON
Fără TVA:648,74RON
Essex Essex
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Acest kit de construit se adreseaza atat modelistilor incepatori cat si celor cu experienta. Kitul este impresionant si contine toate materialele necesare constructiei, elementele decorative dar si planuri detaliate ale navei. Modelismul este de regulă un hobby solicitant, dar acum kiturile de const..
639,00RON
Fără TVA:536,97RON
Fregata LaFayette Hermione de la Artesania Latina Fregata LaFayette Hermione de la Artesania Latina
Livrare Gratuită
Scurt istoricLa 21 martie 1780, tânărul marchiz LaFayette se îmbarcă pe Hermione. A pornit spre America ca să se alature insurgenților americani care luptau pentru independența lor. Descoperiți un model istoric exceptional, Fregata LaFayette Hermione numita si "Fregata Libertatii".Despre kitul de co..
1.099,00RON
Fără TVA:923,53RON
Galionul HMS Revenge Galionul HMS Revenge
Livrare Gratuită
Brand: Occre
HMS Revenge a fost un galion englez construit de Sir John Hawkins in santierele navale din Deptford in 1577. Designul avea anumite caracteristici speciale. Raportul dintre lungime si lațime a fost mai restrans. Aceste caracteristici asigurau o stabilitate mai buna a artileriei. Sub comanda lui Sir F..
772,00RON
Fără TVA:648,74RON
Galionul San Martin Galionul San Martin
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Scurt istoricGalionul San Martin a fost construit in Portugalia si a devenit proprietatea Spaniei in anul 1580. A fost nava fanion a marinei spaniole. Deasemenea, a fost una dintre putinele nave ale acelor vremuri care au reusit sa scape de furtuni si atacurile flotei engleze.Caracteristicile modelu..
765,00RON
Fără TVA:642,86RON
Brand: Occre
Despre kitul de construitAcest kit de construit din lemn se adreseaza modelistilor sau entuziastilor care nu au mai construit un navomodel. Este ideal pentru initiere in acest hobby. Kitul contine toate materialele necesare constructiei, elementele decorative dar si planuri detaliate ale n..
260,00RON
Fără TVA:218,49RON
Brand: Occre
Albatros a fost folosita pentru paza de coasta si controlul contrabandei, avand functionalitatea unui vas de razboi de dimensiuni reduse.Despre kitul de construitAcest kit de constructie corabie din lemn se adreseaza atat modelistilor cu experienta dar si celor care nu au mai construit o corabie din..
445,00RON
Fără TVA:373,95RON
Goeleta Dos Amigos Goeleta Dos Amigos
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Dos Amigos este o celebra goeleta a inceputului de secol 19. Era o nava agila, cu doua catarge, vopsita in negru pentru a o face mai putin vizibila, avand o carena modificata, cu spatiu de sub punte adaptat pentru a aduce sclavi din Africa in Cuba pentru plantatiile de zahar.Despre kitul de construi..
690,00RON
Fără TVA:579,83RON
Brand: Mamoli
Scurt istoricConstruit la mijlocul secolului XVIII dintr-un desen de Fredrik Af Chapman, Gretel este un exemplu minunat pentru un yacht al acelei perioade.Despre kitul de construitAcest kit de constructie din lemn se adreseaza atat modelistilor cu experienta dar si celor care nu au mai construit o c..
395,00RON
Fără TVA:331,93RON
HMS Beagle HMS Beagle
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Despre kitul de construitAcest kit de construit al unei corabii din lemn se adreseaza atat modelistilor incepatori cat si celor cu experienta. Kitul este impresionant si contine toate materialele necesare constructiei, elementele decorative dar si planuri detaliate ale navei. Kiturile de construit t..
765,00RON
Fără TVA:642,86RON
HMS Terror HMS Terror
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Despre kitul de construitAcest kit de construit al unei corabii din lemn se adreseaza atat modelistilor incepatori cat si celor cu experienta. Kitul este impresionant si contine toate materialele necesare constructiei, elementele decorative dar si planuri detaliate ale navei. Modelismul este de regu..
767,00RON
Fără TVA:644,54RON
Scurt istoricMaria HF 31 este o nava de pescuit a cărei bază era Finkenwerder în nordul Germaniei. Maria HF31 a funcționat în Marea Nordului mai mult de 70 de ani în perioada 1880 până în 1950. În această perioadă, nava a suferit mai multe reconstrucții, inclusiv motorizarea în perioada interbelică ..
534,00RON
Fără TVA:448,74RON
Mayflower Mayflower
Livrare Gratuită
Scurt istoricDescoperiți Mayflower, macheta din lemn a acestei nave cargo din secolul al XVII-lea. Această navă a transportat 102 separatiști englezi - acum cunoscuți ca Pilgrim Fathers - de la Plymouth în Lumea Nouă, făcând din această călătorie una emblematică în istoria timpurie a Americii.Mayflo..
643,00RON
Fără TVA:540,34RON
Brand: Occre
Scurt istoricPalamos este o nava de pescuit multifunctionala. Este un vas traditional, construit in santierele navale ce se intind de-a lungul coastei spaniole a Mediteranei.Despre kitul de construitModelul este la scara 1:45. Are un grad de dificultate scazut.Acest kit de constructie din lemn se ad..
389,00RON
Fără TVA:326,89RON
Brand: MiniMamoli
Scurt istoricLa Niña, un model din lemn al uneia dintre cele trei caravele spaniole folosite de Cristofor Columb în prima călătorie în Lumea Nouă în 1492. Construit în șantierele navale din Portul Moguer (Huelva, Andaluzia) cu câțiva ani înainte de călătorie, trebuia să fie flagship-ul expediției du..
185,00RON
Fără TVA:155,46RON
Scurt istoricNina era o navă din flota folosita de Cristofor Columb în călătoria sa în America. Călătoria lui Cristofor Columb începe în august 1492 în Port Palos de la Frontera. Nu există desene exacte ale Ninei, dar se presupune că o lungime de coca a navei a fost de aproximativ 20 de me..
385,00RON
Fără TVA:323,53RON
Pescadorul Carmen II Pescadorul Carmen II
Livrare Gratuită
Scurt istoricCarmen II este o barca de pescuit ton specifica Marii Cantabrice, dar regasita pe coastele Mediteranei. Metoda traditionala de pescuit a acestor nave este trolling și momeala vie. Acest mod de momeală vie este posibila folosind ca momeala pestii mici prinsi la pescuitul de ton.Cara..
637,00RON
Fără TVA:535,29RON
Pescadorul Marina II Pescadorul Marina II
Livrare Gratuită
Scurt istoricMArina II este o barca de pescuit ton specifica Marii Cantabrice, dar regasita si pe coastele Mediteranei. Metoda traditionala de pescuit a acestor nave este trolling și momeala vie. Acest mod de momeala vie este posibila folosind ca momeala pestii mici prinsi la pescuitul de ton.C..
686,00RON
Fără TVA:576,47RON
Brand: MiniMamoli
Scurt istoricA treia nava a expediției lui Columb, Pinta a fost o caravela cu vela patrata. Pinta a fost cea mai rapidă dintre cele trei nave, confirmate în jurnalele, ceea ce a indicat că acesta caravele era adesea înaintea celorlalte două nave în timpul călătoriei.Despre kitul de construitAcest ki..
185,00RON
Fără TVA:155,46RON
Scurt istoricPinta era o navă din flota folosita de Cristofor Columb în călătoria sa în America. Călătoria lui Cristofor Columb începe în august 1492 în Port Palos de la Frontera. Nu există desene exacte ale Pintei, dar se presupune că o lungime de coca a navei a fost de aproximativ 20 de metri..
385,00RON
Fără TVA:323,53RON
Brand: Occre
Acest kit de construit al unei corăbii din lemn se adresează atât modeliștilor începători cât și celor cu experiență. Kitul conține toate materialele necesare construcției, elementele decorative dar și planuri detaliate ale navei. Modelismul este de regulă un hobby solicitant, dar acum kiturile de c..
524,00RON
Fără TVA:440,34RON
Brand: Occre
Vrei să construiești o corabie din lemn dar ți se pare complicat? Nu este deloc așa. Acum este mai ușor decât ți-ai imaginat. Avem o corabie perfectă pentru începători. De ce "Polaris"?Numele Polaris duce cu gandul la „Steaua Polara” (Polar Star), steaua de ghidare folosita de navigatori. Polar..
369,00RON
Fără TVA:310,08RON
Scurt istoricDescoperiti Providence, modelul din lemn al acestei barci conceputa pentru vanatoarea de balene. Cum ar putea sase barbati sa reziste furiei marii infruntand o balena intr-o barca mica? Moby Dick povesteste calatoria Pequod, o nava baleniera comandata de capitanul Ahab intr-o urmarire o..
294,00RON
Fără TVA:247,06RON
Remorcherul radiocomandat Ulises Remorcherul radiocomandat Ulises
Livrare Gratuită
Brand: Occre
Scurt istoricDesi astfel de ambarcatiuni au fost proiectate ca barci de lucru, timpul a dovedit ca au reprezentat o etapa importanta in istoria proiectarii navale, designul acestora rezistand in timp si fiind considerat acum unul clasic. Caracteristicile modeluluiLungime: 830 mmÎnălțime: 4..
1.098,00RON
Fără TVA:922,69RON
Brand: Occre
Scurt istoricIn urma Razboiului de Independenta, după ce Spania si-a pierdut coloniile americane, navele comerciale au disparut lasand in urma doar mici barci de coasta pentru a restabili rutele catre Antile. Prin Decretul regal emis de Charles al III-lea, comertul a fost redeschis cu acele colonii ..
369,00RON
Fără TVA:310,08RON
Scurt istoricDescoperiți barca căpitanului de pe San Juan Nepomuceno, nava simbol a Armadei spaniole din secolul al XVIII-lea.Despre kitul de construitAcest kit de constructie din lemn se adreseaza atat modelistilor cu experienta dar si celor care nu au mai construit o corabie din lemn dar au abilit..
275,00RON
Fără TVA:231,09RON
Brand: MiniMamoli
Scurt istoricCare erau navele marii descoperiri a Lumii Noi? Traditia vorbeste intotdeauna despre trei caravele, un fel de nava rapida cu coca usoara, mai multe catarge si vele. Cercetatorii sustin ca, in realitate, flota lui Columb a constat in 2 caravele, Nina si Pinta, si un "Nao", Santa Maria. C..
195,00RON
Fără TVA:163,87RON
Afişare 1 - 36 din 59 (2 pagini)