Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 300 lei.

Cauți un cadou ? Avem câteva idei pentru tine !

Se aproprie un eveniment important, o zi de naștere sau vrei sa surprinzi pe cineva drag, insa esti nehotarat cu privire la alegerea cadoului perfect ? Stim ca nu este usor. Nu iti face griji, noi te vom ajuta sa gasesti cele mai bune idei de cadouri!

Un cadou mai creativ ?

O placerea de a primi si a darui mai mare !

Gaseste cadoul perfect si raspandeste fericirea. Nu este nimic mai bun decat sa oferi cuiva un cadou care sa ii aduca bucurie. Te face sa te simti minunat vazand si impartasind fericirea lor.

Kiturile noastre de construit sunt cadoul perfect pentru oameni creativi si pentru orice varsta! Priveste ce se poate construi!

Da, este un altfel de puzzle 3D

Mini blocuri de piatră și cărămidă smălțuită pentru acoperiș, carton și lemn. Un hobby extraordinar pentru toate vârstele.

Este cadoul ideal pentru oameni creativi! Mai mult, este pentru toate varstele! Este ca un altfel de puzzle 3D, asa cum nu ai mai vazut !

Urmărește filmul și vezi ce conține un kit, dar și principiul de construcție. Este un castel destul de complex, dar avem modele cu diverse grade de dificultate.

Cauți un cadou pentru tata?

Poate este vorba de ziua lui de naștere și astfel te-ai putea îndrepta spre cadouri legate de hobby-uri și pasiuni. Ce spui de ceva care, odată construit va rămâne acolo pentru totdeauna pentru a fi admirat. Zi de zi emoția va fi la fel și amintirile vor persista. Dar până acolo mai este și experiența extraordinară de a construi. Ce spui de o corabie din lemn, macheta unui tramvai clasic sau chiar o locomotivă ?

Cauti un cadou pentru copii ?

Majoritatea copiilor vor avea, probabil, o listă de dorințe. Ce-ai spune daca i-ai cumpăra un cadou cool, creativ și unic. Probabil că nu se va regăsi pe lista lui de dorințe, dar sigur îi va plăcea. Este atractiv, dar și educativ!

Urmărește filmul și vezi recomandările noastre!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .