Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

02 Jul Corabii din lemn cu detalii incredibile
andrei 0 43
HMS Terror este unul dintre kiturile cu dificultate medie, dar cu un nivel de detaliere foarte mare. Desigur, in functie de modul de lucru, de abilitatile tehnice ale fiecaruia, corabiile din lemn pot..
26 Jun Atelier de vacanta
andrei 0 156
Este timpul sa uiti de calculator pentru ca e vacanta mare! Iti propunem cateva proiecte creative, potrivite pentru toata familia. Iti poti organiza acasa propriul atelier cu un minim de unelte si put..
24 Jun Ce radiocomanda sa folosesc?
0 78
Este potrivita pentru orice fel de model: de la automodele la drone! Radiolink T8S este o versiune accesibila pentru o radiocomanda premium. Se incarca si se seteaza prin USB. Are conexiune Bluetooth ..
18 Jun Construieste un navomodel radiocomandat
andrei 0 71
Mowe2 de la AeroNaut este un kit destinat initierii in navomodelismul radiocomandat. Kitul contine toate materialele necesare constructiei, inclusiv un motor dimensionat pentru acest model, arborele d..
18 Jun Idei creative pentru vacanta
andrei 0 143
Pentru copii, dar si pentru orice proiect creativ am pregatit cateva materiale de construit la scara 1:10. Sunt suficient de mari si cu putina imaginatie puteti realiza diferite constructii. Va recoma..
13 Jun Tehnici la minut - scandurile bordajului
andrei 0 217
Va prezentam mai jos o tehnica simpla pentru montarea scandurilor bordajului. Modelul este Polaris, dar tehnica este comuna tuturor kiturilor. Sa incepem!Pasul 1 - Pregatirea cu smirghelPasul 2 - Le s..
09 Jun Tancuri radiocomandate! Unde e modelismul?
andrei 0 77
Tancul radiocomandat M26 Pershing la scara 1:30 este cel mai nou model radiocomandate pe care il avem in atelier. Are un sistem de lupta cu infrarosu si din acest motiv cel mai distractiv este atunci ..
01 Jun HMS Beagle construit la Piatra Neamt
andrei 0 135
Ionut este elev in Piatra Neamt si cu ceva timp in urma ne-a trimis cateva fotografii cu primul model pe care l-a construit. Era HMS Terror de la Occre. Am scris despre el aici: https://www.atelieruld..
30 May Catalogul AedesArs
andrei 0 178
Acum puteti sa accesati catalogul AedesArs mai simplu aici, fara sa fie nevoie sa il descarcati. Daca doriti un produs pe care nu il avem in stoc sau pe care nu il gasiti pe site, trebuie doar sa ne s..
23 May MiG-ul cel groaznic - ultimul mohican din NATO
andrei 0 133
Mikoian-Gurevici MiG-21 este un avion de vânătoare din generația a treia, inițial construit de către Biroul Mikoian și Gurevici din Uniunea Sovietică.Pentru fanii MiG-ului 21, avem un kit de la Trumpe..
20 May Polaris - ghidul tau pentru corabii din lemn
andrei 0 87
Vrei sa construiesti o corabie din lemn dar ti se pare foarte complicat? Nu este deloc asa. Acum avem o corabie perfecta pentru incepatori. Numele ei (Polaris) aminteste de steaua care ii ghida pe nav..
11 May Este timpul sa exersezi pe simulator!
andrei 0 227
Practica pe simulator este mereu utila pentru formarea reflexelor, mai ales in aeromodelism. Asa ca va recomandam sa petreceti cat mai mult timp pe simulator inainte de a iesi la zbor. Dar ce variante..
Afişare 1 - 12 din 103 (9 pagini)