Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

31 iul. Construieste lumea ta fantastica!
andrei 0 50
Uneori primim de la clientii nostri imagini spectaculoase cu machetele la care lucreaza. Andrei Neag a folosit unul dintre kituirle Aedes Ars si a realizat o mini diorama. Aceasta a fost apreciata de ..
31 iul. Cum sa organizezi micul tau atelier
andrei 0 118
Esti in cautarea unei solutii simple pentru acasa? Nu stii cum sa iti organizezi spatiul de lucru?Noi ave o solutie simpla de organizator. Este pentru orice fel de activitate si poate stoca unelte div..
10 iul. Despre hobby si alte beneficii
andrei 0 143
Stii ca un hobby poate sa iti aduca si multe beneficii, indiferent daca sunt de ordin mental, social sau fizic? Si mai ales, indiferent de varsta.In timp, modelismul ca hobby s-a schimbat si s-a diver..
29 iun. O calatorie la Buenos Aires
andrei 0 126
Tramvaiul „Lacroze” nr. 258 a fost fabricat de Compania de Tramvaie Porto, Portugalia în 1927, pe baza modelului „Brill 32” al producătorului J.G. Brill of Philadelphia (SUA). A fost în serviciu in Bu..
17 iun. Jocul nu a fost niciodata mai interesant
andrei 0 101
Un nou model este acum disponibil in sectiunea radiocomandatelor Ready To Run! Este un tranctor functional la scara 1:16, cu lumini si sunet. Iata un test drive "Dabuleni style" cu noul tractor...
16 iun. Cea mai frumoasa macheta Duster!
andrei 0 264
Dacia Duster 2 de la Solido este cu siguranță unul dintre cele mai așteptate modele. Este macheta care ar trebui să încânte mulți fani ai modelului, mai ales că în această versiune de prezentare și cu..
15 iun. Este mult mai tare decat un lego
andrei 0 207
Ai aflat despre kiturile noastre de construit? Folosesc mii de caramizi ceramice pentru a simula piatra si materialele naturale. Sunt potrivite pentru toate varstele. Deasemenea, exista grade diferite..
24 mai The Spirit of Mississippi
andrei 0 261
Iti vei aduce aminte de romanul "Aventurile lui Tom Sawyer" scris de Mark Twain, scriitorul preferat de milioane de copii si adulti, fara care este imposibil sa ne imaginam literatura americana si cea..
23 mai Colonistii din Catan
andrei 0 191
Ai jucat vreodata Catan? Nu-i asa ca ti-ai imaginat cum arata cetatile de pe insula? AedesArs face totul posibil :) O Diorama cu o reprezentare imaginara a cetatilor din Catan...
08 mai Endurance - un nou model spectaculos de la Occre
andrei 0 146
Intinde panzele spre marile lumii si descopera un nou model spectaculos de la Occre. Endurance este cel mai nou kit dezvoltat de producatorul spaniol si este acum in stoc la Atelierul de Modelism. Mod..
04 mai Burg Falkenstein, electrificat
andrei 0 142
Daca te-ai hotarat sa construiesti un castel medieval folosind kiturile noastre, iti dam o idee care va face macheta si mai spectaculoasa - pregateste-l pentru a fi iluminat. Poti construi o instalati..
30 apr. Invata sa construiesti folosind doar materialele originale
andrei 0 173
Acum poti construi folosind kiturile gata pregatite sau doar materialele individuale pe baza unui proiect propriu. Un kit este un proiect complet care include atat materialele cat si plansele si instr..
Afişare 1 - 12 din 151 (13 pagini)