Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

22 Mar Poate fi urmatorul tau proiect
andrei 0 40
Cu velierul Lili, AeroNautul a surprins comunitatea anul trecut comunitatea constructorilor de navomodele. Nava de 600 de milimetri lungime a fost prezentată publicului pentru prima dată la târgul Fas..
14 Mar Unelte esențiale pentru casă
andrei 0 31
Pentru ca de multe ori iti doresti sa faci mici reparatii in casa si nu ai uneltele potrivite, ti-am pregatit un set de reparat si zugravit. Ai uneltele esentiale pe care le poti folosi la nevoie.Culo..
13 Mar Anatomia unui aeromodel
andrei 0 138
Construirea aeromodelului Lancer de la Guillows este un foarte bun exercitiu pentru copii, dar si pentru adulti. Modelul este excelent pentru initierea in zborul cu motor de cauciuc. Se construieste u..
27 Feb Cauți o locație pentru diorama feroviară?
andrei 0 88
Spre deosebire de multe hobby-uri, modelismul feroviar ar putea să ocupe spațiu. Ei bine, noi rezolvăm exact această problemă pentru tine.Dacă, la fel ca majoritatea pasionaților ai o casă obișnuită, ..
22 Feb Aeromodele RC? Click aici!
0 263
Avem acum la Atelierul de Modelism cateva aeromodele extraordinare. Toate sunt in varianta PNP, dar le poti adauga usor o radiocomanda sau acumulator / incarcator.Sunt rezistente, pot fi folosite pent..
16 Feb Masinile lui da Vinci
andrei 0 99
Leonardo Da Vinci, creatorul Giocondei, a fost arhetipul marelui om renascentist. Geniu universal, dominator al celor mai distinse arte și mare umanist. Ca inginer și inventator, a proiectat mașini av..
12 Feb Pregateste-te pentru vara!
andrei 0 305
Lili, cel mai nou model de velier de la Aero-Naut, este acum la Atelierul de Modelism. Lili este un model excelent pentru incepatori, atat pentru invatarea etapelor pentru construirea navomodelelor ca..
31 Jan Navomodelism radiocomandat
andrei 0 352
Iti aducem cateva fotografii din testele cu doua barci de pescuit, radiocomandate si accesorizate. Speram sa va ajute in construirea viitoarelor modele radiocomandate de la Atelierul de Modelism. Am p..
27 Jan Descopera misterele legendarei corabii „HMS Terror”
andrei 0 136
Oamenii de la bordul vasului HMS Terror, care a luat parte la Expeditia Franklin din 1845, patrund intr-un inspaimantator peisaj de gheata, aproape de Cercul Arctic. Frigul nu cedeaza nicio clipa, car..
17 Jan Proiectul mozaic
andrei 0 332
Tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele colorate de material dur (marmura, gresie, sticla) intr-un mod original pentru a infrumuseta suprafata pe care sunt folosite. Este o activitate r..
07 Jan Un Piper Cub de la Guillows se pregateste de zbor
andrei 0 301
Facem pregatiri in atelier pentru un Piper Super Cub de la Guillows. Este un aeromodel propulsat cu banda de cauciuc, dar poate fi convertit si la zbor radiocomandat. Oricum, sunt cateva retusuri si p..
27 Dec Wargaming cu miniaturi: Bolt Action de la Warlord Games
andrei 0 443
Warlord Games a pregatit un set de start cu tot ceea ce este necesar pentru a incepe in wargaming. Are o tema inspirata din Al Doilea Razboi Mondial si un titlu de film: Band of Brothers. Pe langa fig..
Afişare 1 - 12 din 89 (8 pagini)