Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

07 Apr Beagle si calatoriile in jurul lumii
andrei 0 132
HMS Beagle este atât de cunoscuta deoarece Charles Darwin a navigat în jurul lumii începând cu 26 decembrie 1831 până în 27 februarie 1832. Diferitele varietăți de animale și specii de plante pe care ..
20 Mar Despre aeromodelele din balsa de la The Vintage Model Co
andrei 0 224
Compania The Vintage Model Co este situată într-un pitoresc mediu rural din Marea Britanie. Spatiul de productie este un atelier plin cu sute de kituri de aeromodele în cutie, materiale de constructie..
19 Mar Manualul aeromodelistului începător
andrei 0 218
Instrucțiuni de pregătire pentru zbor a modelelor din balsa cu bandă de cauciucPasul 1: Primul test de planareEfectuați testul pe un plan drept.Corectează picajul crescând unghiul de incidență al arip..
15 Mar Ateliere creative la tine acasa!
andrei 0 118
Da, se poate si este foarte simplu. Este pentru copii, dar si pentru adulti. Este despre istorie, indemanare, educatie tehnica, creativitate. Puteti sa petreceti ore minunate alaturi de copii. Nu este..
14 Mar Foloseste kiturile de construit in teambuilding!
andrei 0 92
Scopul unui team building este de a îmbunătăți funcționarea și coeziunea unei echipe, de a clarifica rolurile și responsabilitățile membrilor săi și de a crește potențialul fiecăruia, de a dezvolta re..
08 Mar Unelte și truse Modelcraft
andrei 0 197
Uneltele speciale pentru modelism sunt importante pentru constructia kiturilor, in special pentru navomodelism sau aeromodelism. Acum Atelierul de Modelism comercializeaza atat unelte Modelcraft cat s..
04 Mar 6 motive pentru a începe să construiești
andrei 0 156
De la mașini radiocomandate, navomodele, aeromodele, machete arhitecturale și până la simboluri ale culturii pop moderne precum Millenium Falcon, există o multitudine de proiecte pentru a construi mod..
04 Mar Cauți un cadou?
andrei 0 126
Dacă ești în căutarea unui cadou, îți dăm câteva idei. Dacă este un cadou pentru un modelist pasionat despre care știi sigur că a mai construit o machetă, atunci este puțin mai complicat. Poți să ne d..
26 Feb De construit, pentru copii
andrei 0 689
Lucrand la acest proiect impreuna cu cei mici, veti avea ocazia sa parcurgeti aceleasi etape de constructie ca si in lumea reala pentru a ridica un adapost pentru cai. Kitul de construit va permite sa..
26 Feb Este mai ușor decât ai crezut
andrei 1 606
Construiește singur un navomodel. Asamblează macheta pas cu pas și bucură-te de această experiență unică!Nu trebuie să fii modelist experimentat pentru a construi. Kiturile noastre au toate materialel..
24 Feb Construiește în miniatură, cărămidă cu cărămidă, castele medievale
andrei 0 289
Kiturile folosesc mini-blocuri din piatră sau piese din cărămidă smălțuită pentru acoperiș. Conțin toate materialele necesare pentru a construi macheta, inclusiv adezivul. Tehnica de construire este a..
20 Feb Construiește pas cu pas
andrei 0 369
Aedes Ars a dezvoltat sisteme de constructie foarte asemanatoare celor originale, reusind sa creeze o gama impresionanta de reproduceri la scara ale unor constructii renumite. Kiturile contin toate ma..
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)