Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

20 Sep Construieste cea mai cunoscuta nava de explorare polara din lume
0 35
HMS Terror este un model frumos, complet echipat si include toate accesoriile si caracteristicile care au făcut ca aceasta nava să fie cel mai cunoscut vas de explorare polara din lume. Veti gasi nume..
19 Sep Caramizi si alte materiale de constructie
andrei 0 41
Daca vrei sa construiesti o diorama sau macheta a unei cladiri, poti sa ne scrii oricand deoarece putem sa iti aducem caramizile si materialele de constructie de care ai nevoie. Poti verifica oricand ..
15 Sep O calatorie in lumea locomotivelor cu abur
andrei 0 31
Intrati in lumea modelismului feroviar si bucurati-va de o calatorie in epoca locomotivelor cu abur. In 1829 Liverpool și Manchester Railway au incercat sa gaseasca cea mai bună locomotiva pentru lini..
11 Sep Barca Bounty - sau cand nu esti hotarat
andrei 0 128
Daca iti doresti sa construiesti o corabie din lemn si nu esti foarte sigur cu ce sa incepi, noi iti recomandam barca de salvare de pe Bounty, celebra ambarcatiune ce i-a dus pe capitanul Bligh impreu..
04 Sep Un proiect de weekend
andrei 0 61
Am dorit sa va aratam cateva fotografii din timpul constructiei remorcherului portocaliu. Am dezvaluit si doua poze din productie :)Este un minunat proiect de weekend pe care va incurajam sa il incerc..
03 Sep Setul de unelte pentru gradina
0 39
Ne place sa descoperim lucruri utile pentru casa si atelier. Din acest motiv v-am pregatit un set de unelte pentru gradinarit. Sunt unelte mici pentru gradini sau terase cu flori. Au o calitate except..
02 Sep Cum lipim si cu ce?
andrei 0 124
De foarte multe ori, inainte de a construi, ne punem intrebarea care este adezivul potrivit pentru materialele pe care le vom utiliza. Desi unele dintre kiturile noastre de construit au adezivul inclu..
02 Sep Pentru incepatori, experimentati sau iubitori ai FPV: VolantexRC Ranger
andrei 0 137
Dacă sunteti incepator si aveti nevoie de un avion pentru a invata, Volantex Ranger este cu siguranta potrivit. Noul profil al aripii este absolut rezistent. Versiunile PNP sau RTF sunt recomandate de..
28 Aug Acum mai colorat! Cessna Bird Dog
andrei 0 100
Kitul de constructie al aeromodelului Cessna Bird Dog din balsa se adreseaza modelistilor de toate varstele. Foloseste propulsie cu banda de cauciuc pentru zborul liber. Sau poate fi construit ca mach..
22 Aug Un hobby fără vârstă
andrei 0 153
Ne bucuram foarte mult atunci cand primim mesajele voastre cu fotografii ale machetelor pe care le-ati construit. De aceasta data am primit cateva fotografii cu HMS Terror, construit de Ionut Nechita...
10 Aug Band of Brothers  - modelism si joc de strategie
andrei 0 126
Band of Brothers este atat un set de start pentru jocul de strategie Bolt Action dezvoltat de Warlord Games, cat si un set pentru modelistii care vor sa reconstruiasca elemente ale celui de-Al Doilea ..
04 Aug La zbor cu Tiget Moth
andrei 0 116
Daca ati trecut de faza constructiei aeromodelului din balsa, sigur v-ati gandit la zbor. Inainte de toate urmariti un articol anterior in care explicam cum se pregateste aeromodelul pentru zbor. Acum..
Afişare 1 - 12 din 46 (4 pagini)