Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

10 Nov Inspiratie pentru schemele de culori
andrei 0 17
Pentru inspiratie in finalizarea aeromodelelor din Al Doilea Razboi Mondial, va recomandam "Flying Colors", un catalog cu peste 1300 de embleme si scheme de culori. Documentul poate fi descarcat in fo..
08 Nov Ti-am pregatit manuale de asamblare si infografice
andrei 0 36
Va aducem noi vesti bune la Atelierul de Modelism! Acum avem o pagina speciala cu instructiuni de asamblare, planuri si infografice in format PDF pentru unele dintre produsele noastre. Pagina va fi in..
03 Nov Un atelier colorat: mozaic din ceramica smaltuita
andrei 0 100
Decorarea suprafetelor folosind tehnica mozaicului este acum la indemana oricui. Mozaicul este o tehnica decorativa foarte veche prin care asamblezi o anumita imagine sau reprezentare din fragmente cu..
03 Nov Povestea poate merge mai departe
andrei 0 45
Va recomandam articolul de pe Republica.ro despre educatia nonformala, despre trecut si viitor, despre experienta unei generatii. Cat de mult trebuie sa difere educatia nonformala a copiilor de azi fa..
02 Nov Micul tau santier de weekend
andrei 0 40
Daca nu te-ai hotarat care ar fi cel mai potrivit kit din sectiunea arhitectura pentru a incepe, iti propunem doua case specifice Germaniei si Marii Britanii.Desi au linii simple, aceste doua casute s..
30 Oct Noi luam zborul in serios la Atelierul de Modelism
andrei 0 268
Pentru ca ne-ati intrebat despre aeromodele cu anvergura mai mare, aproape gata de zbor, va propunem modelele Seagull. daca esti in cautarea unui "semi-scale" cu aripa mare, ce spui de ultima versiune..
29 Oct Marele BOOO! Petrece Halloween-ul la castel!
andrei 0 140
Castelul Crupet este situat in regiunea Wallonia, Belgia si dateaza din secolul al XIII-lea. A fost mentionat pentru prima data intr-un document din 1278. A fost renovat ultima data in 1925 si a fost ..
28 Oct Petrece noaptea de Halloween pe HMS Terror!
andrei 0 28
Construiește acum propria ta corabie din lemn și află povestea unei înfricoșătoare expediții polare!..
24 Oct Esti gata de zbor?
andrei 0 204
Aeromodelele Volantex Ranger 1600 si 2000 pot fi atat primul model radiocomandat, dar si o excelenta platforma FPV pentru pilotii experimentati. Are caracteristici de zbor foarte bune. Mai mult, avem ..
22 Oct Ei cred ca e doar HOBBY. Tu stii ca este vorba de EDUCATIE.
andrei 0 175
STEM reprezinta un concept educational ce se bazeaza pe ideea de educare a elevilor si studentilor in patru domenii: stiinta, tehnologii, inginerie si matematica, folosind o abordare multi-disciplinar..
21 Oct Conecteaza-te la Atelierul de Modelism
andrei 0 185
Ai cont pe Facebook? Acum este mult mai simplu sa te conectezi la Atelierul de Modelism. Pe langa kiturile de construit, ti-am pregatit si "kitul de conectare" la atelier folosind contul tau de Facebo..
17 Oct MOBY-DICK. Povestea balenierei ESSEX
0 237
Pe 20 noiembrie 1820, baleniera ”Essex”, la bord cu 20 de membri ai echipajului, este lovită și scufundată de un cașalot uriaș. Navighează în derivă, ajung pe o insulă nelocuită. Apoi pleacă pe ocean,..
Afişare 1 - 12 din 68 (6 pagini)