Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

25 sept. Portal @ Atelierul de Modelism
andrei 0 103
Un forum de discutii extrem de modern!Atelierul de Modelism va aduce acum un mediu de comunicare foarte nou. Am construit "Portal", un instrument prin care putem comunica mai usor, putem structura inf..
04 sept. Descopera lumea AedesArs
andrei 0 62
Kiturile AedesArs sunt indragite de toate varstele. Desi unele castele pot fi extrem de complicate, va recomandam sa incepeti cu unele mai simple pentru a intelege principiul de constructie. Unii dint..
31 aug. Cateva surse de planuri gratuite
andrei 0 159
Multi dintre membrii grupului nostru de discutii de pe Facebook sau dintre vizitatorii site-ului ne-au intrebat in timp despre planuri ale unor diverse modele (in special navomodele). Desigur, sunt mu..
29 aug. Tuning pentru camioanele militare de la WPL
andrei 0 153
Daca te intrebi ce poti face cu noile camioane militare si cum le poti imbunatati, iata cateva exemple. De la transmisii si piese din metal la elemente printate 3D, semi-remorca si vopsire. Nu vrei sa..
28 aug. Incepand de azi: Schimbam jocul
andrei 0 216
Am incercat mereu sa gasim modele interesante pentru voi si azi va aducem un model radiocomandat la scara 1:16. Este un model foarte popular deoarece are un pret accesibil si arata extrem de realist. ..
23 aug. Un ZIL 130 asa cum nu ati mai vazut!
andrei 0 83
Ne bucuram mereu cand clientii nostri ne trimit fotografii cu modelele pe care le construiesc. Pentru noi inseamna mult si ne da putere sa ducem mai departe ceea ce facem zi de zi, incercand sa gasim ..
19 aug. Descopera noile planoare pentru incepatori
andrei 0 75
Daca esti in cautarea unor activitati pentru copii, iti propunem o serie de planoare din balsa care se pot construi extrem de usor si sunt perfecte pentru iesiri in aer liber. Cei mici vor putea sa in..
07 aug. MAZ, KRAZ, ZIL, GAZ ?
andrei 0 122
Probabil ca ai auzit despre celebrele camioane sovietice MAZ, KRAZ, ZIL, GAZ, dar stii de unde vine numele marcilor?MAZ (Minsk Automobile Plant) esteo companie de stat din Belarus, una dintre cele mai..
01 aug. Atelierul de aeromodelism
0 166
Desi nu sunt cele mai ordonate locuri din lume, atelierele de aeromodelism vorbesc despre creativitate, imaginație, spirit practic, lucru manual și ieșiri în aer liber. Aici se construiesc vise si chi..
19 iul. Keil Kraft Avia
0 288
Daca va intrebati ce puteti face cu niste placi de lemn de balsa, iata o idee de reconstructie a unui planor de la Keil Kraft. Este vorba de Avia. Planurile sunt pentru placi de balsa de 1.5mm.Am preg..
17 iul. Scoala de Aeromodelism
andrei 0 115
Aeromodelele din balsa nu sunt demodate. Kiturile noastre contin doar materiale precum lemn, hartie, cauciuc si sunt potrivite pentru toate varstele. Dar acum avem doua planoare pentru copii, cu grade..
02 iul. Corabii din lemn cu detalii incredibile
andrei 0 234
HMS Terror este unul dintre kiturile cu dificultate medie, dar cu un nivel de detaliere foarte mare. Desigur, in functie de modul de lucru, de abilitatile tehnice ale fiecaruia, corabiile din lemn pot..
Afişare 1 - 12 din 114 (10 pagini)