Meniu
Comanda ta

Noutățile Atelierului RSS Feed

17 Jan Proiectul mozaic
andrei 0 39
Tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele colorate de material dur (marmura, gresie, sticla) intr-un mod original pentru a infrumuseta suprafata pe care sunt folosite. Este o activitate r..
07 Jan Un Piper Cub de la Guillows se pregateste de zbor
andrei 0 130
Facem pregatiri in atelier pentru un Piper Super Cub de la Guillows. Este un aeromodel propulsat cu banda de cauciuc, dar poate fi convertit si la zbor radiocomandat. Oricum, sunt cateva retusuri si p..
27 Dec Wargaming cu miniaturi: Bolt Action de la Warlord Games
andrei 0 222
Warlord Games a pregatit un set de start cu tot ceea ce este necesar pentru a incepe in wargaming. Are o tema inspirata din Al Doilea Razboi Mondial si un titlu de film: Band of Brothers. Pe langa fig..
26 Dec HMS Terror si extraordinarele aventuri arctice
andrei 0 316
In 1845, sub comanda lui Sir John A. Franklin, navele Terror și Erebus au pornit intr-o expeditie pentru a naviga in faimosul Northwest Passage. Acestea au fost primele nave care au fost echipate cu m..
26 Dec Proiecte 2020 - HMS Terror
andrei 0 69
"Cu ce sa incep?" Este intrebarea ce revine mereu.  Iata un proiect foarte bun pentru 2020: HMS Terror. De ce?pentru ca este suficient de complex chiar si pentru incepatorii pretentiosi;este copia fid..
23 Dec De sarbatori suntem aici pentru tine!
andrei 0 61
Desi programul nostru este influentat de programul de livrari al firmei de curierat, noi vom fi aici pentru tine. Deci, in fiecare zi poti comanda folosind sistemul de comenzi online sau ne poti trimi..
12 Dec Noi avem o idee pentru cadoul de Craciun!
andrei 0 399
Stim ca esti in cautarea unui cadou de Craciun. Ce spui de un cadou pentru toata familia? Puteti construi impreuna un castel, caramida cu caramida. Pentru tine am pregatit doua kituri din care poti co..
07 Dec Proiect Arhitect
andrei 0 279
Este pentru toata familia!Aceasta oferta contine kitul "Burg Branzoll" impreuna cu materialele de construit din setul "Junior". Astfel, toata familia va fi implicata. Adultii pot incerca sa construias..
04 Dec Nu uita să îi scrii lui Moș Crăciun!
andrei 0 273
Craciunul se apropie! Atunci cand ii scrii Mosului, aminteste-i si de Atelierul de Modelism...
26 Nov Kiturile AedesArs, provocarea constructorilor
andrei 0 329
Uneori exista tendinta de a compara kiturile AedesArs cu Lego, dar odata ce deschizi un astfel de kit, vei avea un alt sentiment, cel al autenticitatii. Din acest motiv aceste kituri de construit sunt..
22 Nov Mowe2 sau cel mai bun kit pentru initiere in navomodelism
andrei 0 382
Mowe2 de la Aero-Naut este un model ideal pentru initiere in navomodelismul radiocomandat. Si are un pret foarte bun. Poate fi alegerea perfecta pentru ceea ce noi numim la Atelierul de Modelism "un p..
19 Nov Exerseaza-ti manualitatea si creativitatea
andrei 0 94
Te invitam sa vezi cateva fotografii din timpul constructiei modelului Carmina. Este ideal pentru incepatori.Puteti sa va amenajati acasa micul vostru atelier. Noi suntem aici mereu pentru recomandari..
Afişare 1 - 12 din 80 (7 pagini)