Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului RSS Feed

02 Jul Organizeaza un colt de atelier
andrei 0 111
Organizatorul de unelte si materiale este produs de noi, la Atelierul de Modelism. Poate fi o solutie simpla pentru un mic banc de lucru in modelismul static. Puteti avea unelte si materiale la indema..
28 Jun Alege aeromodelul preferat!
andrei 0 185
Alege unul sau construieste-le pe toate!..
27 Jun Esti pregatit pentru un nou proiect?
andrei 0 215
La Atelierul de Modelism, HMS Terror a devenit unul dintre cele mai populare kituri de construit. Odata finalizata, corabia va avea o dimensiune impresionanta, dar cel mai important este ca are un gra..
25 Jun Reviste vintage
andrei 0 142
Incercam mereu sa va reamintim despre frumusetea acestui hobby, Mai jos veti gasi copertile catorva reviste din anii '50. Este despre un hobby ce nu are varsta...
23 Jun Avion de mici dimensiuni, aterizare forţată pe un câmp
andrei 0 149
Conform surselor noastre, in acest weekend, un avion de mici dimensiuni, de tipul Jodel D18, asamblat in Romania, a fost nevoit sa aterizeze fortat pe un camp. Primele informatii arata ca aterizarea f..
15 Jun Cum sa construiesti aripa unui aeromodel din balsa
andrei 0 89
Mai jos vei gasi cateva imagini cu etapele constructiei pentru aripa unui aeromodel din balsa. Timpul de lucru este de aproximativ 30-40 minute...
02 Jun Tiger Moth, un avion de legendă
andrei 0 128
La inceputul anilor 1930, British Air Ministry a emis o specificație pentru un nou avion de formare pentru RAF. Proiectat de catre capitanul Geoffrey de Havilland si inginerul Frank Halford, elegantul..
07 Apr Beagle si calatoriile in jurul lumii
andrei 0 243
HMS Beagle este atât de cunoscuta deoarece Charles Darwin a navigat în jurul lumii începând cu 26 decembrie 1831 până în 27 februarie 1832. Diferitele varietăți de animale și specii de plante pe care ..
20 Mar Despre aeromodelele din balsa de la The Vintage Model Co
andrei 0 306
Compania The Vintage Model Co este situată într-un pitoresc mediu rural din Marea Britanie. Spatiul de productie este un atelier plin cu sute de kituri de aeromodele în cutie, materiale de constructie..
19 Mar Manualul aeromodelistului începător
andrei 0 403
Instrucțiuni de pregătire pentru zbor a modelelor din balsa cu bandă de cauciucPasul 1: Primul test de planareEfectuați testul pe un plan drept.Corectează picajul crescând unghiul de incidență al arip..
15 Mar Ateliere creative la tine acasa!
andrei 0 189
Da, se poate si este foarte simplu. Este pentru copii, dar si pentru adulti. Este despre istorie, indemanare, educatie tehnica, creativitate. Puteti sa petreceti ore minunate alaturi de copii. Nu este..
14 Mar Foloseste kiturile de construit in teambuilding!
andrei 0 151
Scopul unui team building este de a îmbunătăți funcționarea și coeziunea unei echipe, de a clarifica rolurile și responsabilitățile membrilor săi și de a crește potențialul fiecăruia, de a dezvolta re..
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)