Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 300 lei.

Ai o librărie sau un magazin specializat?

Amenajează acum Raftul Creativ. Clienții tăi vor fi uimiți să descopere și altceva în afara lumii LEGO ;)

Ce este Raftul Creativ?

Este o selecție de kituri de construit ce au o temă comună: reproducerea la scară a monumentelor istorice folosind piese ceramice pentru a simula piatra sau materialele originale. Raftul Creativ poate fi amenajat folosind infrastructura existentă în magazinul tău. Important este să respecte tema propusă iar produsele să fie grupate. Îți putem recomanda kiturile cele mai populare sau poți alege singur modelele care se potrivesc clientelei tale.

Fără restricții și alte condiții

Recomandarea noastră este să achiziționezi cel puțin 10 kituri pentru amenajarea raftului tematic, indiferent de model. Ulterior poți să te aprovizionezi chiar și cu o singură bucată, în funcție de modelele pe care le doresc clienții tăi, și vei beneficia de același discount.

Materiale suplimetare

Suntem siguri că vizitatorii magazinului tău vor aprecia kiturile de construit și vor reveni pentru materiale suplimentare. Îți oferim posibilitatea să ai aceste materiale în stoc, în funcție de cerințele clienților tăi.

Kit demonstrativ

La cerere vom pregăti pentru tine o machetă demo care, fiind parțial construită, reflectă principiul de construcție.

Descoperă o lume mult mai reală decât un lego

Construiește case și castele miniaturale folosind materialele originale! Mini blocuri de piatră și cărămidă smălțuită pentru acoperiș, carton și lemn. Un hobby extraordinar pentru toate vârstele.

Ai o întrebare? Lasă-ne un mesaj. Răspundem în maxim două ore!

Telefon
0720.190.109
Program de lucru
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Email
atelier@atelieruldemodelism.ro
Asistență clienți
Avem cel mai rapid și eficient serviciu de asistență pentru clienții noștri

Raftul Creativ


Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .