Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noi suntem Atelierul de Modelism

Atelierul de Modelism este pentru toți cei care doresc să descopere un hobby fără vârstă sau să redescopere lucrul manual. Atelierul de Modelism comercializează kituri de construit, materiale, accesorii și unelte pentru modelism. Este pentru modeliști începători sau avansați, dar și pentru oricine își dorește să construiască o lume în miniatură.

Suntem din Piatra Neamț. Din acest motiv am ales să vă arătăm simbolul orașului, Turnul lui Ștefan cel Mare, construit cu unele dintre produsele noastre.


Nu suntem o firmă mare și nicidecum un supermarket online. Dincolo de sistemul de comenzi poți descoperi oamenii care lucrează pentru ca produsele pe care ți le dorești să ajungă la tine. Trebuie să știi că punem mare preț pe partenerii noștri, fie că aceștia sunt furnizori de materiale, firme de curierat sau furnizori de ambalaje. Din acest motiv vă rugam pe voi, clienții noștri, să ințelegeți că oamenii implicați în livrarea unui kit de construit sunt atât cei care lucrează la AedesArs sau Occre în Spania (fiind cei mai indepărtați furnizori ai noștri) cât și cei de pe teren care vă livreaza produsele (de la Cargus). Chiar dacă uneori sunt perioade aglomerate, toți cei implicați lucrează pentru ca modelul să ajungă cu bine la voi.


Pasiunea ta este și pasiunea noastră. Ia-ți mai mult timp pentru hobby, mai mult timp pentru tine.

Dacă sunteți dornici să faceți ceva cu timpul vostru liber, indifferent de vârstă, Atelierul de Modelism este pentru voi. Va rupeti de consumerimul care vă înconjoară și vă puteți îndrepta spre bricolaj, dobândind îndemânare și aptitudini de bază în lucrul cu lemnul sau alte materiale, exersându-vă manualitatea și creativitatea. 

Puteți să vă amenajați acasă micul vostru atelier. Noi suntem aici mereu pentru recomandări, așa că nu ezitați să ne contactați. Pentru copii este o activitate extraordinară deoarece îi ajută să crească armonios și echilibrat proiectând, tăind, șlefuind, decorând cu îndemânare și imaginație modelele pe care le vor construi.

Vă mulțumim pentru vizită și vă asteptăm oricând.


Mărcile noastre

                              

Datele de identificare ale firmei

AtelieruldeModelism.ro este operat de S.C. MAXQ S.R.L Piatra Neamt, CUI: RO17115005, Nr. Reg. Com.J27/58/2005. Nu avem magazin fizic in Piatra Neamt. Livram exclusiv prin curier de la punctul nostru de lucru aflat in Timisesti, jud. Neamt.

Atelierul de Modelism - microproducție

Începând din iunie 2019 avem planuri mari. Pregătim produsele noastre constând în kituri de construit pentru modelismul feroviar sau naval. Sunt proiectate și produse de noi. Stați aproape de noi pentru a afla noutățile atelierului. 

Achizitii SEAP

Pentru achizitii SEAP ne puteti contacta la adresa de email atelier@atelieruldemodelism.ro

Produsele comercializate de Atelierul de Modelism pot fi achizitionate si prin SEAP. Ne puteți trimite lista produselor pe care doriti sa le achizitionati la atelier@atelieruldemodelism.ro si pe baza cererii vom inainta oferta comerciala, iar apoi vom adauga produsele in catalogul SEAP si va vom comunica toate detaliile.

După achizitia, deliberarea si atribuirea produselor, vom expedia produsele catre dumneavoastra, nu inainte de a primi confirmarea platii.

Apariții în presă

Au scris despre noi Revista Biz în numărul 185 si unele publicații online. 

Îi mulțumim în special Adelei Pârvu pentru articolul de pe blog. Îl puteți citi pe această pagină.

Deasemenea, am început să scriem despre educația nonformală pe republica.ro, "Amintiri despre Palatul Pionierilor sau despre cum povestea poate merge mai departe". Deasemenea, este disponibilă și varianta audio :)

Ce spun clientii nostri