Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Despre noi

Atelierul de Modelism este pentru toți cei care doresc să descopere un hobby fără vârstă sau să redescopere lucrul manual și modelismul. Atelierul de Modelism comercializează kituri de construit, materiale, accesorii și unelte pentru modelism. Este pentru modeliști începători sau avansați, dar și pentru oricine își dorește să construiască o lume în miniatură.

Nu suntem o firmă mare și nicidecum un supermarket online. Dincolo de sistemul de comenzi poți descoperi oamenii care lucrează pentru ca produsele pe care ți le dorești să ajungă la tine. Trebuie să știi că punem mare preț pe partenerii noștri, fie că aceștia sunt furnizori de materiale, firme de curierat sau furnizori de ambalaje. Din acest motiv vă rugam pe voi, clienții noștri, să ințelegeți că oamenii implicați în livrarea unui kit sunt atât cei care lucrează la AedesArs sau Occre în Spania (fiind cei mai indepărtați furnizori ai noștri) cât și cei de pe teren care vă livreaza produsele (de la Urgent Cargus). Chiar dacă uneori sunt perioade aglomerate, toți cei implicați lucrează pentru ca modelul să ajungă cu bine la voi.

Pasiunea ta este și pasiunea noastră. Ia-ți mai mult timp pentru hobby, mai mult timp pentru tine.

Dacă sunteți dornici să faceți ceva cu timpul vostru liber, indifferent de vârstă, Atelierul de Modelism este pentru voi. Va rupeti de consumerimul care vă înconjoară și vă puteți îndrepta spre bricolaj, dobândind îndemânare și aptitudini de bază în lucrul cu lemnul sau alte materiale, exersându-vă manualitatea și creativitatea. 

Puteți să vă amenajați acasă micul vostru atelier. Noi suntem aici mereu pentru recomandări, așa că nu ezitați să ne contactați. Pentru copii este o activitate extraordinară deoarece îi ajută să crească armonios și echilibrat proiectând, tăind, șlefuind, decorând cu îndemânare și imaginație modelele pe care le vor construi.

Mărcile noastre

             


Atelierul de Modelism - microproducție

Începând din iunie 2019 avem planuri mari. Pregătim produsele noastre constând în kituri de construit navomodele și aeromodele. Sunt proiectate și produse de noi. Stați aproape de noi pentru a afla noutățile atelierului. 

Apariții în presă

Au scris despre noi Revista Biz  în numărul 185 si unele publicații online.  Îi mulțumim în special Adelei Pârvu pentru articolul de pe blog. Îl puteți citi aici:

http://adelaparvu.com/2016/03/04/case-si-castele-miniaturale-kituri-de-constructie-pentru-cei-mici-si-cei-mari/

Site-ul www.atelieruldemodelism.ro este operat de S.C. MAXQ S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J27/58/2005 si avand Codul Unic de Inregistrare 17115005.