Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 300 lei.

Noi suntem Atelierul de Modelism

Atelierul de Modelism este pentru toți cei care doresc să descopere un hobby fără vârstă. Suntem din Piatra Neamț și din acest motiv am ales să vă aratăm simbolul orașului, Turnul lui Ștefan cel Mare, construit de noi folosind cărămizi miniaturale din piatră pe care le veți găsi și în magazinul online.

Trebuie să știi că

- suntem oameni deschiși și dedicați

- suntem foarte corecți atât cu clienții noștri cât și cu noi

- putem să facem multe, dar nu promitem ceea ce nu putem face

- fiecare comandă este la fel de importantă pentru noi, indiferent de valoarea ei

- fiecare client este important; mai mult, fiecare vizitator care interacționează cu noi este la fel de important

- cerem din partea tuturor celor care interacționează cu noi aceeași corectitudine și respect

- noi credem că Atelierul de Modelism sunteți voi, clienții noștri - fără voi, noi nu am exista

Nu ai mai văzut scris așa ceva? Nu-i nimic, să știi că și noi suntem la rândul nostru clienți în România și de aceea ne dorim să facem lucrurile altfel. Adica normal :)


Încercăm să aflăm mereu ceea ce vă doriți sau ceea ce v-ar aduce bucurie construind sau colecționând. Din acest motiv vă rugăm să ne telefonați sau să ne scrieți. Am încercat în timp să îndeplinim multe dorințe, căutând modele pe care nu le avem în magazinul online dar pe care vizitatorii noștri și le-au dorit. Este la fel de mare bucuria când ne trimiteți fotografii cu modelele voastre, fie că acestea sunt aeromodele, navomodele sau modele de arhitectură. Noi încercăm în fiecare zi să pregătim cu grija fiecare comandă și să ne asigurăm că aveți toate informațiile despre produse.

Dincolo de sistemul de comenzi online sunt oamenii care lucrează pentru ca produsele pe care ți le dorești să ajungă cu bine la tine. Trebuie să știi că punem mare preț pe partenerii noștri, fie că aceștia sunt furnizori de materiale, firme de curierat sau furnizori de ambalaje. Din acest motiv vă rugam pe voi, clienții noștri, să ințelegeți că oamenii implicați în livrarea unui kit de construit sunt atât cei care lucrează la AedesArs sau Occre în Spania (fiind cei mai indepărtați furnizori ai noștri) cât și cei de pe teren care vă livreaza produsele (de la Cargus). Chiar dacă uneori sunt perioade aglomerate, toți cei implicați lucrează pentru ca modelul să ajungă cu bine la voi.


Pasiunea ta este și pasiunea noastră. Ia-ți mai mult timp pentru hobby, mai mult timp pentru tine.

Puteți să vă amenajați acasă micul vostru atelier. Noi suntem aici mereu pentru recomandări, așa că nu ezitați să ne contactați. Pentru copii este o activitate extraordinară deoarece îi ajută să crească armonios și echilibrat proiectând, tăind, șlefuind, decorând cu îndemânare și imaginație modelele pe care le vor construi.

Vă mulțumim pentru vizită și vă asteptăm oricând.


Mărcile noastre

                        

Datele de identificare ale firmei

AtelieruldeModelism.ro este operat de S.C. MAXQ S.R.L Piatra Neamt, CUI: RO17115005, Nr. Reg. Com.J27/58/2005. Livram exclusiv prin curier de la punctul nostru de lucru aflat in Timisesti, jud. Neamt.

Achizitii SEAP

Pentru achizitii SEAP ne puteti contacta la adresa de email atelier@atelieruldemodelism.ro

Produsele comercializate de Atelierul de Modelism pot fi achizitionate si prin SEAP. Ne puteți trimite lista produselor pe care doriti sa le achizitionati la atelier@atelieruldemodelism.ro si pe baza cererii vom inainta oferta comerciala, iar apoi vom adauga produsele in catalogul SEAP si va vom comunica toate detaliile.

După achizitia, deliberarea si atribuirea produselor, vom expedia produsele catre dumneavoastra, nu inainte de a primi confirmarea platii.

Ce spun clientii nostri


Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .