Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Nu știi cum să începi? Iată ce îți propunem noi

Dacă ești începător și îți dorești să construiești singur sau împreună cu cei mici, îți recomandăm să începi cu un aeromodel din lemn de balsa. Urmărește videoclipurile pentru a descoperi tehnici simple de construcție care se învață la cluburile de aeromodelism. Unele modele sunt planoare, altele au propulsie cu motor din cauciuc, dar unele pot fi convertite si la zbor radiocomandat. Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi

Curs aeromodelism balsa


Care este primul pas?

Nu incerca sa sari etape. Incepe cu modele ce au linii simple si o constructie usoara. Te vei obisnui cu principiul de constructie. Inainte de a incepe constructia, studiaza foarte bine planurile si instructiunile. Etapele sunt importante!

Cateva modele potrivite sunt urmatoarele:

Te intrebi daca ai nevoie de unelte?

Raspunsul este ... depinde :)  Multe din uneltele care se folosesc s-ar putea sa le ai deja in casa: un cutter bun, o foarfeca, o pensula, hartie abraziva sau un adeziv tip aracet. Deasemenea, avem si unele materiale care s-ar putea sa te intereseze precum banda de cauciuc sau hartie de acoperire colorata.

Vrei sa construiesti un aeromodel mai complicat?

Iata cateva dintre recomandarile noastre pentru un nivel "intermediar". In general sunt replici ale unor avioane existente in realitate, deci sunt modele la scara.

Construirea fuselajului

O scurta introducere in tehnica de constructie a fuselajului aeromodelelor din balsa

Construirea aripilor

O scurta introducere in tehnica de constructie pentru aripile aeromodelelor din balsa

Cum se finiseaza lemnul?

In filmul de mai jos puteti vedea cateva tehnici de finisare folosind hartie abraziva

Impanzirea aripilor

Este important sa dai avionului o forma, din acest motiv cea mai simpla tehnica de impanzire este aceea care foloseste hartie japoneza

Ai o întrebare? Lasă-ne un mesaj. Răspundem în maxim două ore!

Telefon
0726.943.405
Program de lucru
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Email
atelier@atelieruldemodelism.ro
Asistență clienți
Avem cel mai rapid și eficient serviciu de asistență pentru clienții noștri