Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 300 lei.

Politica de retur

Clientul are dreptul de a notifica in scris MAXQ SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

In conformitate cu art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014, clientul isi poate exercita in scris dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. In acest caz, conform legii, cheltuielile care privesc returnarea produselor vor fi suportate de catre client. Termenul de 14 zile incepe sa curga din ziua lucratoare urmatoare datei de primire a produselor de catre client.

Clientul nu poate returna produsele achizitionate si nu poate pretinde daune-interese/despagubiri daca si-a manifestat intentia de a returna produsul cu depasirea perioadei de 14 zile, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei primirii produsului.

In situatia in care clientul opteaza pentru o inlocuire a unui produs, de acelasi gen, aceasta se poate realiza numai cu conditia existentei unei interdependente valorice intre produsul/serviciul a carui inlocuire se cere si noul produs solicitat. Cheltuielile care privesc returnarea sau reexpedierea vor fi suportate in mod obligatoriu de catre client, cu exceptia situatiei in care se constata lipsa de conformitate a produsului, caz in care MAXQ SRL va suporta contravaloarea transportului. Returnarea produselor se va face direct la adresa MAXQ SRL, putand fi folosit in acest sens orice serviciu de livrare.

MAXQ SRL nu ridica coletele trimise prin Posta-Romana, de la oficiile postale.

In orice situatie de returnare a produselor, este obligatoriu ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (manual de asamblare etc.). Produsul trebuie sa fie in conditii perfecte, cu accesoriile aferente, exact ca in momentul vanzarii si sa nu prezinte sub nici o forma semne de folosire sau uzura. Nu se admit exceptii.

Returnarea produsului se va putea realiza si in situatia in care MAXQ SRL a livrat clientului, dintr-o eroare, un alt produs decat cel comandat. In aceasta situatie MAXQ SRL va suporta toate cheltuielile de transport si va livra produsul cerut, in termen de maxim 30 de zile. MAXQ SRL poate livra un produs sau un serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai daca acest lucru a fost acceptat expres de client.

Clientul nu poate returna produsele achizitionate si nu poate pretinde daune-interese/despagubiri cand se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (fara semne de folosire sau uzura si impreuna cu accesoriile si documentele care l-au insotit).

MAXQ SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate (exemplu: materiale sau kituri care presupun o amestecare inseparabila a elementelor componente sau cu alte elemente).

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

In cazul in care s-a returnat un produs, iar MAXQ SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi contravaloarea produsului, in termen de cel mult 14 de zile de la returnare.

In cazul returnarii comenzii, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat tipul de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastra de a returna comanda. 

In cazul in care doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne trimiteti un mesaj catre atelier@atelieruldemodelism.ro. Formularul de retur poate fi descarcat direct de pe site, in format PDF.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .