Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 300 lei.

Acum știi unde și când !

Dacă organizezi un eveniment despre modelism, dacă te întâlnești pentru zbor, dacă activezi în cadrul unui club și organizezi un concurs, dacă ești organizator al unei expoziții sau dacă ești un entuziast în căutare de prieteni cu aceeași pasiune și vrei să ieși la o bere în oraș acum poți să publici evenimentul într-un calendar public ! Nimic mai simplu ! Noi îl promovăm gratuit pentru tine pe toate canalele noastre media: website, grup de discutii, pagină Facebook.

Vrei sa anunti un eveniment sau o intalnire pe teme modelistice ? Va apărea public în calendar, pe pagina si pe grupul Facebook !

Evenimentul nu apare imediat in calendar dupa trimiterea formularului. Publicarea evenimentelor este moderata de noi. Va rugam sa ne dati cat mai multe detalii in mesaj pentru a face un anunt cat mai complet. Puteti sa ne dati si numarul de telefon. Datele personale nu vor aparea in anunt, decat daca ne cereti sa publicam date de contact. Ne puteti scrie oricand si la atelier@atelieruldemodelism.ro sau ne puteti contacta la telefon 0726.943.405

Ce facem noi ? Il promovăm GRATUIT !

Credeai că e suficient să îl adăugăm în calendar ? Nu e chiar așa. Trebuie să facem mult mai mult.

Unde?

Pe site, pe facebook, pe grupul de discutii, pe google !

Promovare GRATUITA ? Da. E cool nu-i asa mai ales ca promovarea pe facebook costa ! 

Cum ?

Pe site >>> avem un numar foarte mare de vizitatori

Pe pagina de Facebook >>> avem un numar de zeci de mii de urmaritori!

Pe grupul de Facebook >>> sunt mii de membri si creste!

Publicitate platita pe facebook si google! Da, ai auzit bine. E ca si cum ai iesi la o bere cu prietenii pe banii altora!

Calendar evenimente modelism


Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .