Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Tram & Bus

Tram & Bus

Kituri de tramvaie si locomotive de la Occre. Tramvaiele pot fi adaptate pentru operatiuni pe sina la scara G

Brand: Occre
Acest model a fost proiectat de Frank Searle, care a fost inginer șef la LGOC. Acesta a avut un cadru de lemn, jante de oțel, un angrenaj cu melc și cutie de viteze cu lanț. Avea o viteză maximă de 16 mph, care a fost peste limita de viteză legală la acel moment de 12 mph; Cu toate acestea unele din..
450RON
Fără TVA:378RON
Brand: Occre
Intrati in lumea modelismului feroviar si bucurati-va de o calatorie in epoca locomotivelor cu abur. In 1829 Liverpool și Manchester Railway au incercat sa gaseasca cea mai bună locomotiva pentru linia lor. Datorita caracteristicilor sale, ROCKET a fost prima locomotiva utila si practica in ceea ce ..
465RON
Fără TVA:391RON
Brand: Occre
Setul pregatit de Occre contine unelte esentiale pentru constructia kiturilor de corabii sau tramvaie:cleset cu taiere lateralaburghiu + bitcutterslefuitorpilapensetaciocan..
105RON
Fără TVA:88RON
Tramvai Berlin Tramvai Berlin
Nu este in stoc
Brand: Occre
Din kitul de constructie puteti crea o replica fidela a tramvaiului original, cu toate detaliile sale.Acest vehicul a fost primul dintre cele mai vechi tramvaie electrice din Berlin. A fost tramvaiul cu numarul 40 si a functionat in suburbiile Berlinului de Vest: "Westliche Berliner Vorortbahn". Est..
455RON
Fără TVA:382RON
Brand: Occre
Învață de la un expertDin kitul de constructie puteti crea o replica fidela a tramvaiului original, cu toate detaliile sale. Pe canalul youtube al Occre sunt disponibile 23 de filme cu etapele constructiei tramvaiului Istanbul: Canalul YouTube al Occre sau pe blogul Occre: http://www.occremania.com/..
385RON
Fără TVA:324RON
Brand: Occre
Despre kitul de construitDin kitul de constructie puteti crea o replica fidela a tramvaiului original, cu toate detaliile sale.Ce gasesti intr-un astfel de kit? Poti sa vezi un review al unui kit similar aici:https://www.atelieruldemodelism.ro/kit-tramvai-istanbul-occreAsambland, pas cu pas, acest m..
385RON
Fără TVA:324RON
Brand: Occre
Despre kitul de construitDin acest kit puteti crea o replica fidela a tramvaiului original, cu toate detaliile sale. Asambland, pas cu pas, acest minunat model al tramvaiului San Francisco, va ofera perioade minunate de petrecere a timpului liber intr-un mod creativ.Modelul este la Scara 1:24.Lungim..
385RON
Fără TVA:324RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)