Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Regele Decebal si consilierul sau

Regele Decebal si consilierul sau
Regele Decebal si consilierul sau
-13 %
Regele Decebal si consilierul sau
Regele Decebal si consilierul sau
Regele Decebal si consilierul sau
20RON
23RON
Fără TVA: 17RON
  • Stock: În Stoc
  • Model: WG-CE-DAC-02


Mai jos gasesti descrierea produsului si principalele caracteristici.


Ai nevoie de ajutor? Nicio problema! Suntem aici in fiecare zi sa iti raspundem intrebari! Nu ezita să ne contactezi telefonic, pe email sau prin mesaj direct din pagina produsului. 


În toamna anului 102, îndârjita rezistență a lui Decebal îl obligă pe Traian să incheie pacea cu regele dac, pace înţeleasă însă de ambele tabere doar ca un simplu armistițiu. Din ordinul lui Traian, Apolodor din Damasc, cel mai vestit inginer al epocii, înalță, între Dobreta și Pontes, în anii 103-105, un durabil pod peste Dunăre, pe care legiunile romane îl trec în vara anului 105, inițiind cel de-al doilea Război dacic.


Fiu al lui Scorillo și succesor al lui Duras-Diurpaneus, Decebal ocupă tronul Daciei într-un moment în care tendințele expansioniste ale Imperiului Roman, care-și stabilise durabil frontiera pe linia Dunării, se accentuau rapid.


Setul conține două figurine: regele Decebal în armură și scut împreună cu un preot geto-dac.


Figurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală! Adezivul și vopselele nu sunt incluse. 

Caracteristici
MaterialMetal
Necesita asamblareDa
Numar figurine3
Scara Wargaming28 mm

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Puteți să vă amenajați acasă micul vostru atelier. Pentru copii este o activitate extraordinară deoarece îi ajută să crească armonios și echilibrat proiectând, tăind, șlefuind, decorând cu îndemânare și imaginație modelele pe care le vor construi.

Livrare prin curier
Tel. clienți 0726.943.405

Charles DARWIN si Beagle

Descoperă o corabie legendară și celebra călătorie în jurul lumii a lui Charles Darwin. Construiește acum pas cu pas HMS Beagle folosind un kit ce conține toate materialele necesare! Construiește o corabie din lemn.