Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Pachet aero Weekend Edition

Contine doua kituri: Bf 109G-4 Weekend Edition, scara 1:48 si Spitfire LF Mk.IXc Weekend Edition, scara 1:48Despre kitul de construit

Setul contine kitul de construit din plastic al unui  Bf 109G-4 la scara 1:48, cu insemne romanesti. Kitul contine deasemenea instructiuni de asamblare si decaluri. Pentru finalizarea modelului veti avea nevoie si de adeziv sau vopsea (nu sunt incluse in set).  Va putem recomanda oricand adezivul, vopseaua potrivita sau uneltele de care aveti nevoie. Veti obtine macheta Bf 109G-4 la scara 1:48.

Poti descarca instructiunile de asamblare printr-un click aici.

Invata de la un expert

Despre kitul de construit

Setul contine kitul de construit din plastic al unui Spitfire LF Mk.IXc la scara 1:48, cu insemne romanesti. Kitul contine deasemenea instructiuni de asamblare si decaluri. Pentru finalizarea modelului veti avea nevoie si de adeziv sau vopsea (nu sunt incluse in set).  Va putem recomanda oricand adezivul, vopseaua potrivita sau uneltele de care aveti nevoie. Veti obtine macheta Spitfire LF Mk.IXc     la scara 1:48.

Poti descarca instructiunile de asamblare printr-un click aici.

Invata de la un expert