Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

kit de constructie cu piese ceramice, Castelul Bedzin

kit de constructie cu piese ceramice, Castelul Bedzin
419RON
Fără TVA: 352RON
  • Stoc: In Stoc
  • Model: AE1016


Mai jos gasesti descrierea produsului si principalele caracteristici.


Ai nevoie de ajutor? Nicio problema! Suntem aici in fiecare zi sa iti raspundem intrebari! Nu ezita să ne contactezi telefonic, pe email sau prin mesaj direct din pagina produsului. 


Despre kitul de construit

Kiturile de constructie si seturile pentru reproducerea la scara a monumentelor istorice folosesc piese ceramice pentru a simula piatra sau materialele originale.

Kit-ul contine elementele necesare realizarii constructiilor: plansa de lemn (suport), planse de carton din care se decupeaza formele ce vor forma structura constructiilor, piesele ceramice (caramizi, tigla) care vor imbraca structura, elemente de ornament (lemn), elemente de vegetatie sintetica, adeziv, instructiuni de asamblare (imagini cu etape). Instructiunile specifice machetei includ si o reprezentare grafica a structurii originale precum si o serie de materiale care vor fi utilizate, in functie de model, la decorarea constructiei.

Castelul Crupet are aproximativ 3550 de piese ceramice iar dimensiunea finala a constructiei este 400 x 400 x 220 mm. Reprezentarea castelului este la scara 1:160, cu un efect vizual foarte puternic. Are o dificultate medie (7/10).


Scurt istoric

Castelul Bedzin se afla in sudul Poloniei si dateaza din secolul al XIV-lea, dar fortificatia initiala a fost ridicata in secolul al XI-lea. Castelul a fost un avanpost militar pentru apararea granitei de sud a regatului polonez. Castelul a devenit muzeu in anii 1950.Macheta Finalizata


Sistemul de constructie

Mai jos puteti vizualiza o reprezentare grafica a sistemului de constructie.


Caracteristici
Dimensiuni440 x 320 x 140 mm
Număr aproximativ de piese5850
Grad de dificultate8/10
Scara1:180

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Îți dorești un produs pe care nu îl avem?

Este important să știm ceea ce tu îți dorești, de aceea te rugăm să ne spui oricând ce ai vrea să vezi în magazin și noi vom încerca să ne aprovizionăm. Fie că sunt piese, unelte, materiale, modele radiocomandate sau statice, aeromodele sau navomodele, nu ezita să ne spui ce îți dorești! 

Livrare prin curier
Tel. clienți 0726.943.405

Cauți ceva pentru un proiect special? Lasă-ne un mesaj. Răspundem în maxim două ore!

Telefon
0726.943.405
Program de lucru
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Weekend: 10:00 - 14:00
Email
atelier@atelieruldemodelism.ro
Asistență clienți
Avem cel mai rapid și eficient serviciu de asistență pentru clienții noștri