Menu
Your Cart
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Ai o întrebare? Sună acum la 0726.943.405

Burg Branzoll

Burg Branzoll
268RON
Fără TVA: 225RON
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Model: AE1054
  • Greutate: 4.00kg


Mai jos gasesti descrierea produsului si principalele caracteristici.


Ai nevoie de ajutor? Nicio problema! Suntem aici in fiecare zi sa iti raspundem intrebari! Nu ezita să ne contactezi telefonic, pe email sau prin mesaj direct din pagina produsului. 


Kiturile de constructie si seturile pentru reproducerea la scara a monumentelor istorice folosesc piese ceramice pentru a simula piatra sau materialele originale.


Castelul Branzol este situat in regiunea Chiusa, Italia si dateaza din secolul al XIII-lea. A fost construit in 1250 de catre Casa de Sabiona. In 1671 a fost distrus intr-un incendiu iar in 1895 a fost reconstruit de catre Dr. Otto Piper. Momentan nu este deschis publicului, fiind locuit.


Kit-ul contine elementele necesare realizarii constructiilor: plansa de lemn (suport), planse de carton din care se decupeaza formele ce vor forma structura constructiilor, piesele ceramice (caramizi, tigla) care vor imbraca structura, elemente de ornament (lemn), elemente de vegetatie sintetica, adeziv, instructiuni de asamblare (imagini cu etape). Instructiunile specifice machetei includ si o reprezentare grafica a structurii originale precum si o serie de materiale care vor fi utilizate, in functie de model, la decorarea constructiei.


Mai jos puteti vizualiza o reprezentare grafica a sistemului de constructie.


Caracteristici
Dimensiuni 240 x 360 x 290 mm
Număr aproximativ de piese 3800
Grad de dificultate 7/10
Scara 1:110

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie