Despre Atelier

Atelierul de Modelism


Atelierul de Modelism este un proiect independent construit de modelisti pentru toti cei care doresc sa descopere un hobby nou sau sa redescopere lucrul manual si modelismul. Atelierul de Modelism comercializeaza kituri de constructie care se adreseaza atat adultilor cat si copiilor. Este pentru modelisti incepatori sau avansati, dar si pentru oricine isi doreste sa construiasca o lume in miniatura.


In 2009 am infiintat o casa de comenzi pentru produse de modelism. In timp ne-am specializat in kituri de contructie pentru corabii din lemn. Incepand din 2014 ne numim Atelierul de Modelism.


In 2015, am spus ca e momentul unei schimbari si vom incerca sa aducem produse noi, sa va spunem mai multe despre acestea si, nu in ultimul rand, sa va implicam pe voi, clientii nostri, in alegerea produselor. Incearcam mereu sa raspundem intrebarilor voastre, fie ca acestea vin pe email sau telefonic.


Nu suntem o firma mare si nicidecum un supermarket online. Dincolo de sistemul de comenzi poti descoperi oamenii care lucreaza pentru ca produsele pe care ti le doresti sa ajunga la tine. Trebuie sa stii ca punem mare pret si pe partenerii nostri, fie ca acestia sunt furnizori de materiale, firme de curierarat sau furnizori de ambalaje. Din acest motiv va rugam pe voi, clientii nostri, sa intelegeti ca oamenii implicati in livrarea unui kit sunt atat cei care lucreaza la AedesArs in Spania (fiind cei mai indepartati furnizori ai nostri) cat si cei de pe teren care va livreaza produsele (de la Urgent Curier). Chiar daca uneori sunt perioade aglomerate, trebuie sa stiti ca toti cei implicati lucreaza pentru ca modelul sa ajunga cu bine la voi.


Aparitii in presa:


Ii multumim Adelei Parvu pentru articolul de pe blog. Il puteti citi aici:

http://adelaparvu.com/2016/03/04/case-si-castele-miniaturale-kituri-de-constructie-pentru-cei-mici-si-cei-mari/


In iulie 2009 am aparut in Revista BIZ, nr 185
Te invitam sa descoperi produsele noastre


Kiturile de corabii din lemn sunt atat pentru incepatori cat si pentru modelistii avansati. Acestea pot avea corpul navei prefabricat, dintr-o singura bucata de lemn precum cele din gama MiniMamoli, dar in marea lor majoritate folosesc o tehnica de placare a corpului navei cu baghete de lemn in doua straturi. 
Kiturile de construit din material ceramic simuleaza perfect piatra si materialele originale ale unor monumente istorice sau case din diverse regiuni.
Pentru copii va oferim jocurile de constructive din lemn rotund de la Walachia dar si hobby kit-urile care permit construirea folosind baghete din lemn.