Recomandari


Daca esti in cautarea unui cadou si nu stii ce sa alegi, noi iti recomandam cateva dintre kiturile noastre de constructie. Vrei sa fie ceva deosebit, dar nu esti sigur ce sa alegi pentru ca nu ai vazut niciodata un astfel de kit?


Pentru adulti, dar si pentru copii peste 14 ani, poti sa alegi intre kituri de corabii din lemn si kituri de constructie folosind caramizi ceramice.


In cazul corabiilor, avem cateva modele care pot fi abordate de catre orice incepator, chiar fara nici o experienta in modelism. http://www.atelieruldemodelism.ro/kituri-corabii-din-lemn


Daca vrei un model mai complex dar care poate fi construit usor, iti recomandam unul dintre modelele de la Corel: yachturile de competitie Dragone sau 5.5 si modelele a doua barci de pescuit, Llaut si Paranza.


Daca un kit de corabie de lemn pare prea complicat, iti recomandam sa ii daruiesti un kit de constructie folosind caramizi ceramice. Oricare dintre kiturile afisate in sectiunea  Kituri ceramica sunt potrivite. 


Kiturile contin elementele necesare realizarii constructiilor: plansa de lemn (suport), planse de carton din care se decupeaza formele ce vor forma structura constructiilor, piesele ceramice (caramizi, tigla) care vor imbraca structura, elemente de ornament (lemn), elemente de vegetatie sintetica, adeziv, instructiuni de asamblare (imagini cu etape).

Recomandarea noastra pentru cadou este: o casa alpina,  o cabana veche  sau  o vila toscana.
Doriti sa ne contactati rapid? Timpul nostru de raspuns este de maximum 2 ore!


prin email la atelier@atelieruldemodelism.ro
sau pe facebook: https://www.facebook.com/atelieruldemodelism