Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului - modelism RSS Feed

01 aug. Atelierul de aeromodelism
0 88
Desi nu sunt cele mai ordonate locuri din lume, atelierele de aeromodelism vorbesc despre creativitate, imaginație, spirit practic, lucru manual și ieșiri în aer liber. Aici se construiesc vise si chi..
19 iul. Keil Kraft Avia
0 189
Daca va intrebati ce puteti face cu niste placi de lemn de balsa, iata o idee de reconstructie a unui planor de la Keil Kraft. Este vorba de Avia. Planurile sunt pentru placi de balsa de 1.5mm.Am preg..
13 iun. Tehnici la minut - scandurile bordajului
andrei 0 292
Va prezentam mai jos o tehnica simpla pentru montarea scandurilor bordajului. Modelul este Polaris, dar tehnica este comuna tuturor kiturilor. Sa incepem!Pasul 1 - Pregatirea cu smirghelPasul 2 - Le s..
11 mai Este timpul sa exersezi pe simulator!
andrei 0 268
Practica pe simulator este mereu utila pentru formarea reflexelor, mai ales in aeromodelism. Asa ca va recomandam sa petreceti cat mai mult timp pe simulator inainte de a iesi la zbor. Dar ce variante..
13 mar. Anatomia unui aeromodel
andrei 0 421
Construirea aeromodelului Lancer de la Guillows este un foarte bun exercitiu pentru copii, dar si pentru adulti. Modelul este excelent pentru initierea in zborul cu motor de cauciuc. Se construieste u..
27 feb. Cauți o locație pentru diorama feroviară?
andrei 0 242
Spre deosebire de multe hobby-uri, modelismul feroviar ar putea să ocupe spațiu. Ei bine, noi rezolvăm exact această problemă pentru tine.Dacă, la fel ca majoritatea pasionaților ai o casă obișnuită, ..
26 nov. Kiturile AedesArs, provocarea constructorilor
andrei 0 507
Uneori exista tendinta de a compara kiturile AedesArs cu Lego, dar odata ce deschizi un astfel de kit, vei avea un alt sentiment, cel al autenticitatii. Din acest motiv aceste kituri de construit sunt..
10 nov. Inspiratie pentru schemele de culori
andrei 0 258
Pentru inspiratie in finalizarea aeromodelelor din Al Doilea Razboi Mondial, va recomandam "Flying Colors", un catalog cu peste 1300 de embleme si scheme de culori. Documentul poate fi descarcat in fo..
02 nov. Micul tau santier de weekend
andrei 0 250
Daca nu te-ai hotarat care ar fi cel mai potrivit kit din sectiunea arhitectura pentru a incepe, iti propunem doua case specifice Germaniei si Marii Britanii.Desi au linii simple, aceste doua casute s..
16 feb. Dacii și Romanii - miniaturi de la Warlord Games
andrei 0 1918
Vrei să construiești o lume în miniatură? Alege figurinele de la Warlord Games. Începe acum să îți recrutezi armatele. Dacii și Romanii sunt printre cele mai populare teme iar noi îți aducem diverse s..
14 feb. Construiește macheta tramvaiului Istanbul la scara 1:24
andrei 1 1049
Istanbul, fosta capitală a Imperiului Otoman, a avut o rețea extinsă de tramvaie, atât în partea europeană cât și în partea asiatică. Totul a început in 1860 cu un tramvai tras de cai, convertită apoi..
13 feb. Construiește un castel medieval!
andrei 0 2011
Complex sau banal, costisitor sau gratuit, un hobby iti aduce bucurie. Te ajuta sa te relaxezi si te invata sa traiesti ca-ntr-o poveste.Modelismul este un mod de a te relaxa si de a-ti exprima talent..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)