Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutățile Atelierului - modelism RSS Feed

16 Feb Dacii și Romanii - miniaturi de la Warlord Games
andrei 0 328
Vrei să construiești o lume în miniatură? Alege figurinele de la Warlord Games. Începe acum să îți recrutezi armatele. Dacii și Romanii sunt printre cele mai populare teme iar noi îți aducem diverse s..
14 Feb Construiește macheta tramvaiului Istanbul la scara 1:24
andrei 1 184
Istanbul, fosta capitală a Imperiului Otoman, a avut o rețea extinsă de tramvaie, atât în partea europeană cât și în partea asiatică. Totul a început in 1860 cu un tramvai tras de cai, convertită apoi..
13 Feb Construiește un castel medieval!
andrei 0 302
Complex sau banal, costisitor sau gratuit, un hobby iti aduce bucurie. Te ajuta sa te relaxezi si te invata sa traiesti ca-ntr-o poveste.Modelismul este un mod de a te relaxa si de a-ti exprima talent..
13 Feb Mari Corăbii: construiește macheta unui galion
andrei 0 657
Construirea machetei unei corăbii din lemn nu a fost niciodată mai usoară. Nu trebuie să fiți un modelist experimentat ca să construiți această navă. Acum este mult mai ușor deoarece kitul Occre Bucca..
02 Aug Navomodelul Diva
andrei 0 381
Ne bucuram foarte mult cand avem vesti de la clientii nostri. Asta ne face sa mergem mai departe. Modelul de mai jos este un navomodel Diva de la Aero-Naut si a fost construit de Zoltan Sipos caruia i..
02 Aug Alege o perioadă istorică și recrutează-ți ostașii! Asamblează-i și vopsește!
andrei 0 162
În wargaming, jucătorii au perioade istorice favorite. Producătorii de miniaturi și accesorii acoperă o gamă largă de soldăței, in funcție de perioada în care s-au purtat batăliile. Desigur, există ju..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)