Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Workshop RSS Feed

despre cum se construiesc machetele noastre
02 Jul Corabii din lemn cu detalii incredibile
andrei 0 43
HMS Terror este unul dintre kiturile cu dificultate medie, dar cu un nivel de detaliere foarte mare. Desigur, in functie de modul de lucru, de abilitatile tehnice ale fiecaruia, corabiile din lemn pot..
18 Jun Construieste un navomodel radiocomandat
andrei 0 71
Mowe2 de la AeroNaut este un kit destinat initierii in navomodelismul radiocomandat. Kitul contine toate materialele necesare constructiei, inclusiv un motor dimensionat pentru acest model, arborele d..
13 Jun Tehnici la minut - scandurile bordajului
andrei 0 217
Va prezentam mai jos o tehnica simpla pentru montarea scandurilor bordajului. Modelul este Polaris, dar tehnica este comuna tuturor kiturilor. Sa incepem!Pasul 1 - Pregatirea cu smirghelPasul 2 - Le s..
01 Jun HMS Beagle construit la Piatra Neamt
andrei 0 135
Ionut este elev in Piatra Neamt si cu ceva timp in urma ne-a trimis cateva fotografii cu primul model pe care l-a construit. Era HMS Terror de la Occre. Am scris despre el aici: https://www.atelieruld..
23 May MiG-ul cel groaznic - ultimul mohican din NATO
andrei 0 133
Mikoian-Gurevici MiG-21 este un avion de vânătoare din generația a treia, inițial construit de către Biroul Mikoian și Gurevici din Uniunea Sovietică.Pentru fanii MiG-ului 21, avem un kit de la Trumpe..
03 May Trebuie sa intelegem ca invatarea se poate produce si altfel
andrei 0 205
Scoala si invatarea nu trebuie sa fie doar online. Ea poate fi organizata acasa sub forma unor ateliere practice, copiii dobandind indemanare si aptitudini de baza in lucrul cu lemnul sau alte materia..
14 Mar Unelte esențiale pentru casă
andrei 0 134
Pentru ca de multe ori iti doresti sa faci mici reparatii in casa si nu ai uneltele potrivite, ti-am pregatit un set de reparat si zugravit. Ai uneltele esentiale pe care le poti folosi la nevoie.Culo..
31 Jan Navomodelism radiocomandat
andrei 0 446
Iti aducem cateva fotografii din testele cu doua barci de pescuit, radiocomandate si accesorizate. Speram sa va ajute in construirea viitoarelor modele radiocomandate de la Atelierul de Modelism. Am p..
17 Jan Proiectul mozaic
andrei 0 525
Tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele colorate de material dur (marmura, gresie, sticla) intr-un mod original pentru a infrumuseta suprafata pe care sunt folosite. Este o activitate r..
07 Jan Un Piper Cub de la Guillows se pregateste de zbor
andrei 0 361
Facem pregatiri in atelier pentru un Piper Super Cub de la Guillows. Este un aeromodel propulsat cu banda de cauciuc, dar poate fi convertit si la zbor radiocomandat. Oricum, sunt cateva retusuri si p..
27 Dec Wargaming cu miniaturi: Bolt Action de la Warlord Games
andrei 0 530
Warlord Games a pregatit un set de start cu tot ceea ce este necesar pentru a incepe in wargaming. Are o tema inspirata din Al Doilea Razboi Mondial si un titlu de film: Band of Brothers. Pe langa fig..
26 Dec Proiecte 2020 - HMS Terror
andrei 0 194
"Cu ce sa incep?" Este intrebarea ce revine mereu.  Iata un proiect foarte bun pentru 2020: HMS Terror. De ce?pentru ca este suficient de complex chiar si pentru incepatorii pretentiosi;este copia fid..
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)