Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Workshop RSS Feed

despre cum se construiesc machetele noastre
15 iun. Este mult mai tare decat un lego
andrei 0 34
Ai aflat despre kiturile noastre de construit? Folosesc mii de caramizi ceramice pentru a simula piatra si materialele naturale. Sunt potrivite pentru toate varstele. Deasemenea, exista grade diferite..
24 mai The Spirit of Mississippi
andrei 0 198
Iti vei aduce aminte de romanul "Aventurile lui Tom Sawyer" scris de Mark Twain, scriitorul preferat de milioane de copii si adulti, fara care este imposibil sa ne imaginam literatura americana si cea..
23 mai Colonistii din Catan
andrei 0 142
Ai jucat vreodata Catan? Nu-i asa ca ti-ai imaginat cum arata cetatile de pe insula? AedesArs face totul posibil :) O Diorama cu o reprezentare imaginara a cetatilor din Catan...
04 mai Burg Falkenstein, electrificat
andrei 0 110
Daca te-ai hotarat sa construiesti un castel medieval folosind kiturile noastre, iti dam o idee care va face macheta si mai spectaculoasa - pregateste-l pentru a fi iluminat. Poti construi o instalati..
09 apr. Construieste noul Kamaz de la Zvezda
andrei 0 259
Unul dintre cele mai noi modele de la Zvezda este acum la Atelierul de Modelism! Noul camion militar Kamaz, aka Typhoon-K este un model la scara 1:35. MRAP Typhoon este un membru al familiei de vehicu..
05 apr. Aeromodele din lemn de balsa pentru incepatori
andrei 0 168
Instructiunile si planurile din kiturile de construit din lemn de balsa sunt la scara 1:1, ceea ce inseamna ca poti construi aeromodelul direct pe aceste planuri. Sunt multe tehnici simple care de obi..
02 apr. Construieste un camion autentic
andrei 0 263
Unele dintre cele mai interesante kituri pe care le avem sunt cele care iti permit sa construiesti modele radiocomandate. Dincolo de exercitiul ingineresc, poti obtine o macheta functionala care va ar..
25 mar. Atelierul Auto
andrei 0 252
Vrei sa construiesti singur un model radiocomandat? Acum o poti face folosind kiturile noastre. Poti obtine replica la scara a unui Land Rover (versiunea 1 sau versiunea 2), un camion militar GAZ66 sa..
12 mar. ZIL 131 imprimat 3D si radiocomandat
andrei 0 461
Daca ai o imprimanta 3D, iata cea mai usoara modalitate sa obtii un camion radiocomandat la scara 1:16, asa cum il vrei tu, cu o cabina de ZIL-131, semi-trailer si o multime de accesorii. Proiectul fo..
27 feb. Alege un kit Zvezda
andrei 0 180
Daca esti incepator si nu stii ce sa alegi, noi iti recomandam Zvezda. Vei putea construi o macheta mare, detaliata iar calitatea kitului este foarte buna. Nu trebuie sa folosesti aerograf sau unelte ..
13 feb. IAR - 80, legenda zburatoare romaneasca
0 445
Avionul de vanatoare IAR-80 era confectionat in intregime din metal, cu un motor de 24 de cilindri, cu rezervoarele de benzina intre motoare, era inarmat cu sase mitraliere, viteza rapida. Inginerii a..
05 feb. Vrei sa printezi 3D un aeromodel RC?
andrei 0 804
Este extrem de usor de imprimat, asamblat si pilotat (iti recomandam totusi cateva ore de simulator daca este primul tau aeromodel). Este un "trainer", deci este perfect pentru incepatori! Este proiec..
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)