Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Noutăți RSS Feed

ce este nou la Atelierul de Modelism

07 Apr Beagle si calatoriile in jurul lumii
andrei 0 131
HMS Beagle este atât de cunoscuta deoarece Charles Darwin a navigat în jurul lumii începând cu 26 decembrie 1831 până în 27 februarie 1832. Diferitele varietăți de animale și specii de plante pe care ..
04 Mar Cauți un cadou?
andrei 0 125
Dacă ești în căutarea unui cadou, îți dăm câteva idei. Dacă este un cadou pentru un modelist pasionat despre care știi sigur că a mai construit o machetă, atunci este puțin mai complicat. Poți să ne d..
18 Feb Mai mult timp pentru hobby!
andrei 0 320
Wargames? In general se numesc jocuri de strategie cu miniaturi sau figurine istorice. Probabil ca asa s-ar numi foarte correct in romaneste. In engleza se numesc “wargames”. Atentie insa: a nu se con..
16 Feb Dacii și Romanii - miniaturi de la Warlord Games
andrei 0 328
Vrei să construiești o lume în miniatură? Alege figurinele de la Warlord Games. Începe acum să îți recrutezi armatele. Dacii și Romanii sunt printre cele mai populare teme iar noi îți aducem diverse s..
16 Feb Retro-Modelism
andrei 0 192
Aeromodelele din balsa sunt usor de construit si includ toate piesele necesare din lemn de balsa predecupate cu laserul, elice, roti, hartie japico pentru impanzit, precum si motor de cauciuc. Acest t..
13 Feb Mari Corăbii: construiește macheta unui galion
andrei 0 657
Construirea machetei unei corăbii din lemn nu a fost niciodată mai usoară. Nu trebuie să fiți un modelist experimentat ca să construiți această navă. Acum este mult mai ușor deoarece kitul Occre Bucca..
12 Feb Mari corăbii: explorează un nou hobby cu HMS Terror
andrei 0 246
HMS Terror a fost o navă de război din clasa Vesuvius și lansată la apă de marina regală britanică în iunie 1813. Avea 31 de metri lungime și o greutate de 325 de tone. După participarea la numeroase ..
02 Aug Navomodelul Diva
andrei 0 381
Ne bucuram foarte mult cand avem vesti de la clientii nostri. Asta ne face sa mergem mai departe. Modelul de mai jos este un navomodel Diva de la Aero-Naut si a fost construit de Zoltan Sipos caruia i..
02 Aug Aeromodele din balsa în atelier
andrei 0 255
De curand am redescoperit reviste vechi de modelism. Este momentul in care iti dai seama ca aeromodelismul nu trebuie sa fie complicat. Modelele din balsa au aparut in vremea cand zborul liber sau aer..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)