Construirea machetei unei corăbii din lemn nu a fost niciodată mai usoară. Nu trebuie să fiți un modelist experimentat ca să construiți această navă. Acum este mult mai ușor deoarece kitul Occre Buccaneer are toate materialele incluse.

Pagina unde puteți comanda kitul de construit este aici.

Modelismul este de regulă un hobby solicitant, dar acum kiturile de construcție îl transformă într-un hobby la îndemâna oricui. Cu toate acestea creativitatea dumneavoastră este esențială.


Pagina unde puteți comanda kitul de construit este aici.
În secolele XVI si XVII, creșterea și declinul pirateriei au lăsat în urmă legende despre comori fabuloase. Pirații și corsarii vor fi amintiți ca “regii mării”. În timp ce pirații au jefuit navele comerciale, corsarii erau implicați în contrabandă și comerțul cu sclavi. Construind modelul Buccaneer veți descoperi una dintre cele mai întunecate părti ale istoriei navale.


Modelul Pirații din Caraibe este la scara 1:100, având o lungime totala de 565 mm, o înălțime de 450 mm și lățime de 230 mm. Producătorul spaniol Occre oferă un kit de o calitate excepțională și o experiență de construit extraordinară.

Părțile necesare asamblării sunt predecupate laser. În acest fel asigură îmbinarea perfectă a tuturor elementelor, fără pregatire. Velele galionului sunt deja tăiate și cusute, gata pentru a fi folosite.


Pagina unde puteți comanda kitul de construit este aici.
Planșele cu intrucțiuni și planurile sunt clare și ajută pas cu pas finalizarea construcției. Aveți nevoie doar de câteva unelte de bază (cutter, hârtie abrazivă, adeziv tip aracet, etc.) pentru a lucra ușor.