Complex sau banal, costisitor sau gratuit, un hobby iti aduce bucurie. Te ajuta sa te relaxezi si te invata sa traiesti ca-ntr-o poveste.

Modelismul este un mod de a te relaxa si de a-ti exprima talentul. Kiturile de constructie nu ocupa mult loc si nu necesita unelte pretentioase. Poti fi construite in timp. Nu e nevoie sa termini azi sau maine sau peste o saptamana. Construieste in ritmul tau, atunci cand ai timp si cand ai nevoie sa faci asta,

E un  mod bun de a implica familia. Cei mici vor fi curiosi. Cu siguranta. Poate nu vor participa, dar in jurul modelului se vor crea povesti, vor vedea care sunt etapele de constructie, vor pune intrebari.

Kiturile de construit de la Atelierul de Modelism contin toate elementele necesare realizarii machetelor: plansa de lemn (suport), planse de carton din care se decupeaza elementele ce vor forma structura constructiilor, piesele ceramice (caramizi, tigla) care vor imbraca structura, elemente de ornament (ceramice, lemn, carton), elemente de vegetatie sintetica, adeziv, instructiuni de asamblare (imagini cu etape, foarte intuitive).