Ai aflat despre kiturile noastre de construit?

Folosesc mii de caramizi ceramice pentru a simula piatra si materialele naturale. Sunt potrivite pentru toate varstele. Deasemenea, exista grade diferite de dificultate, in functie de complexitatea constructiei. 

Ce contine kitul?

In cutie veti gasi elementele necesare realizarii machetei: plansa de lemn (suport), planse de carton din care se decupeaza formele ce vor forma structura constructiilor, piesele ceramice (caramizi sau tigla) care vor imbraca structura, elemente de ornament (lemn), elemente de vegetatie sintetica, adeziv, instructiuni de asamblare (imagini cu etape). Instructiunile specifice machetei includ si o reprezentare grafica a structurii originale precum si o serie de materiale care vor fi utilizate, in functie de model, la decorarea constructiei.


Da, suntem si aici!

Fotografia de mai jos este facuta la semnarea unui contract important pentru Neymar Jr. in birourile FC Barcelona. Pe masa este macheta La Masia, celebra academie de fotbal a Barcelonei. Este unul dintre kiturile noastre!Cauti doar materiale de construit?

Avem tot felul de caramizi si repere pentru machetele tale. Verifica aceasta sectiune a site-ului.

Chalet, cel mai popular kit de construit


Vrei sa vezi mai multe modele?