Dacă ești în căutarea unui cadou, îți dăm câteva idei. Dacă este un cadou pentru un modelist pasionat despre care știi sigur că a mai construit o machetă, atunci este puțin mai complicat. Poți să ne dai un telefon la 0726.943.405, vom discuta mai multe și vom încerca să înțelegem împreună care este cea mai bună alegere.

Desigur, produsele noatre nu se adresează doar pasionaților de modelism. Este un cadou cu care poți să surprinzi mereu. Un kit de construit din categoria machetelor de arhitectură este un excelent cadou de casă nouă. Dar tot din această categorie fac parte machetele care pot fi proiecte școlare. Îți recomandăm o cabană montană sau un castel medieval
Pentru pasionații de corăbii, vă recomandăm un galion pe care noi l-am numit galionul Piraților din Caraibe. Are toate materialele necesare construcției și poate fi construit de începători. Dacă știi sigur că pe lângă acest cadou este nevoie de o trusă de unelte, avem acum truse specializate pentru navomodelism. Dacă vrei să afli mai multe despre acest kit, poți accesa acest articol.