Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Aeromodelul Quido

Aeromodelul Quido
Aeromodelul Quido
Aeromodelul Quido
Aeromodelul Quido
Aeromodelul Quido
Aeromodelul Quido
Aeromodelul Quido
Aeromodelul Quido
Etichete: aeromodel , aeromodelism , rc
Aeromodelul Quido
259,00RON
Fără TVA: 217,65RON
  • Stoc: In Stoc
  • Model: AN130300

Mai jos gasesti descrierea produsului si principalele caracteristici.

Ai nevoie de ajutor? Nicio problema! Suntem aici in fiecare zi sa iti raspundem intrebari! Nu ezita să ne contactezi telefonic, pe email sau prin mesaj direct din pagina produsului. 


Quido este un model mic care incape usor in masina, deci il poti lua oriunde ai merge. Piesele prefabricate sunt in mare parte din balsa si trebuie doar asamblate conform instructiunilor de constructie pas cu pas.

Despre aeromodel

Coada fuselajului este un singur tub de carbon pentru constructie usoară, dar rigida. Ampenajul este lipit de fuselaj si nu poate fi indepartat. Aceasta nu este o problema, avand in vedere dimensiunea sa compacta. Aripa dintr-o singura bucata este tinuta pe fuselaj cu benzi de cauciuc. Acest lucru il face usor de asamblat si protejat in cazul unei aterizari dure. Aripile si ampenajul pot fi acoperite cu orice fel de film, in orice design si culoare preferata de dumneavoastra.

Caracteristici

  • Anvergura: 1070 mm
  • Lungime: 850 mm
  • Greutate: 450 g.
  • Suprafata aripa: 21,3 dm.2
  • Functii RC: directie, profundor, motor

Quido este potrivit pentru cei care au construit deja unul sau două kituri pentru incepatori (de exemplu Lilienthal 31/32) si este ideal pentru primul model radiocomandat.

Kitul contine

Un set complet de piese din lemn pentru fuselaj, aripa și ampenaj, un tub de carbon pentru fuselaj, hardware-ul necesar si piese mici, precum si instrucțiuni detaliate de constructie. Kitul nu contine folia termoadeziva.

Accesorii recomandate pentru zbor

Manualul de asamblare din kit este in limba germana, dar acum puteti descarca atat versiunea in limba engleza a manualului cat si o traducere in limba romana.

Daca aveti nevoie de un set de radiocomanda si receptor, il puteti gasi in aceasta sectiune.


Informatii importante!

Începând cu data de 31.12.2020, pe teritoriul și spațiul aerian al statelor membre UE, se aplică prevederile:

Regulamentului delegat (UE) 2019/945 al Comisiei privind sistemele de aeronave fără pilot la bord și operatorii de sisteme de aeronave fără pilot la bord din țări terțe, și ale

Regulamentului de punere în aplicare (UE) 2019/947 al Comisiei privind normele și procedurile de operare a aeronavelor fără pilot la bord.

Cei care manevrează aeronavele fără pilot (fie avioane, fie elicoptere) trebuie să cunoască și să respecte Codul aerian român apărut în anul 2020, precum și legislația europeană atunci când efectuează operațiuni în spațiul aerian al cerului unic european. Sancțiunile pentru încălcarea legislației sunt prevăzute în H.G. nr. 643/2020.

Instituția competentă din România este Autoritatea Aeronautică Civilă Română. Informații despre condițiile în care se pot produce și manevra asemenea aeronave sunt disponibile în acest Ghid. Pentru "Intrebari frecvente", va rugam sa accesati aceasta pagina.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare prin curier
Tel. clienți 0726.943.405

Cauți ceva pentru un proiect special? Lasă-ne un mesaj. Răspundem în maxim două ore!

Telefon
0726.943.405
Program de lucru
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Email
atelier@atelieruldemodelism.ro
Asistență clienți
Avem cel mai rapid și eficient serviciu de asistență pentru clienții noștri