Meniu
Comanda ta
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.

Al Doilea Razboi Mondial

Al Doilea Razboi Mondial

Figurine din seria Bolt Action de la Warlord Games

Blitzkrieg - Set de infanteristi germani Blitzkrieg - Set de infanteristi germani
-15 %
Reprezentând imaginea clasică a infanteristului german în timpul celui de-al doilea război mondial, aceste miniaturi sunt echipate cu apăratori de genunchi, căști de noapte și cu o disciplină marțială care le-a dus dominația aproape completă asupra Europei continentale.Conceptul războiului fulger, B..
118RON 139RON
Fără TVA:99RON
Comandanti germani Comandanti germani
-16 %
Tactica germană era asigurată de comandanți bine pregătiți în arta războiului modern. Infanteristul german devenea astfel un adversar periculos pentru orice corp de armata. În timp ce gloria acoperea cavalerii blindați ai diviziilor Panzer, infanteria era coloana vertebrală a Wehrmacht-ului.Setul co..
27RON 32RON
Fără TVA:23RON
Grup de cercetasi germani Grup de cercetasi germani
-15 %
Apelând în loviturile aeriene de la barajul Luftwaffe sau la baraje de artilerie, cercetașii sunt o componentă puternică în arsenalul german.Setul conține: 3 figurine de cercetași germani și un accesoriu de observațieFigurinele incluse în pachet necesită asamblare și pictare manuală! Adezivul și vop..
23RON 27RON
Fără TVA:19RON
Ofiteri germani Ofiteri germani
-16 %
O unitate de ofițeri constă din conducător și poate include până la 2 alți bărbați care acționează în calitate de însoțitori. Acest pachet are patru militari care vor coordona perfect echipele tale.Ofițerii germani erau foarte bine instruiți și de multe ori lideri experimentați. Ofițerii tineri au f..
27RON 32RON
Fără TVA:23RON
Set de grenadieri germani Set de grenadieri germani
-15 %
Aceste miniaturi din plastic îți permit să asamblezi o armată de soldați germani îmbrăcați în tunica M44 de la sfârșitul războiului, camuflaj zeltbahn poncho etc. Pot fi echipați cu o mare varietate de arme disponibile oricărei armate a războiului – de la pușca de asalt STG44 la aruncătorul de grena..
118RON 139RON
Fără TVA:99RON
Set de infanteristi americani Set de infanteristi americani
-15 %
Setul vă oferă posibilitatea de a construi un pluton de 30 de infanteriști americani, bine pregătiți pentru orice sarcină de pe câmpul de luptă. Trupele americane au fost în cele din urmă agresive, pline de resurse și bine echipate.Aceste miniaturi sunt utilizabile pentru aproape toate tipurile de t..
118RON 139RON
Fără TVA:99RON
Set de infanteristi sovietici Set de infanteristi sovietici
-15 %
Infanteriștii sovietici au luptat cu fermitate pentru a-și apăra mama Rusie de la invazia germană din 1941 până la căderea Berlinului în 1945. Ostașii proveneau din rândurile țaranilor ruși și erau învățați să se supună ordinelor cu orice preț, din acest motiv fiind sacrificați uneori în bătalii sân..
145RON 170RON
Fără TVA:122RON
Set de infanteristi sovietici echipati de iarna Set de infanteristi sovietici echipati de iarna
-15 %
Când armata germană a trecut granița cu Rusia in 1941, Hitler credea că va fi o campanie scurtă și directă, dar apărarea eroică a masivelor armate sovietice a încetinit avansul nazist. În centrul atenției a fost soldatul simplu, “Ivan”, așa cum îl numeau germanii. Era soldatul solid și loial, luptân..
135RON 159RON
Fără TVA:113RON
Set de parașutiști americani Set de parașutiști americani
-15 %
Parașutiștii Statelor Unite ale Americii din cel de-al Doilea Război Mondial sunt pregătiți pentru inspecția dinaintea saltului. Poți construi 30 de soldați in uniforme M-1943. Ai în plus o serie de opțiuni pentru a permite diferite configurații de arme și modele de comandă.După sângeroasa luptă din..
118RON 139RON
Fără TVA:99RON
Set de pușcasi marini americani Set de pușcasi marini americani
-15 %
În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, marinarii americani au condus răspunsul american la agresiunea japoneză. Forțele americane, superioare tehnologic, au făcut numeroase atacuri amfibii care au culminat cu zdrobitoarele victorii americane, deși cu o pierdere teribilă de vieți de ambele părț..
118RON 139RON
Fără TVA:99RON
Set de rangeri americani Set de rangeri americani
-15 %
Rangerii deschid calea!Setul conține:Componente din plastic și metal suficiente pentru a face 25 de cercetași americani, inclusiv o serie de opțiuni diferite de arme și modele de comandăPiesele metalice, inclusiv torpilele din Bangalore, aruncătorul de flăcări M2, unelte, capetele cu ochelari de pro..
127RON 149RON
Fără TVA:107RON
Set de start Bolt Action 2 "Band Of Brothers" Set de start Bolt Action 2 "Band Of Brothers"
-15 %
Despre setul de startAcesta este un set de start pentru wargaming. Are o temă legată de al Doilea Razboi Mondial și reprezintă baza jocului Bolt Action 2 “Band Of Brothers”. Se poate construi o unitate de asalt germană și o unitate de parașutiști americani.Din set se pot obține: 24 parașutiști ameri..
315RON 371RON
Fără TVA:265RON
Set de veterani siberieni Set de veterani siberieni
-15 %
Setul conține un mix de trupe siberiene conduse de un comisar, dornici să lupte împotriva invadatorilor germani pentru Stalin și pentru Mama Rusie!Reprezentând ceea ce Hitler numea “hoardele asiatice”, siberienii au fost căliți în lupta pe frontul de est împotriva Japoniei. Venind ca un șoc asupra f..
127RON 149RON
Fără TVA:107RON
Trupe SS Trupe SS
-15 %
Waffen-SS era o organizație controversată – zelul și disciplina lor nu puteau fi puse la îndoială, deși numeroasele lor atrocități au rămas în memoria colectiva.Soldați duri, îndoctrinați politic, trupele SS au format peste 38 de diviziuni și numeroase alte regimente și batalioane, totalizând aproap..
118RON 139RON
Fără TVA:99RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)