Meniu
Comanda ta

Livrarea este GRATUITA pentru comenzi de peste 300 lei.

Farul din Genova

Farul din Genova
324,00RON
Fără TVA: 272,27RON
  • Stoc: Produsul se afla in stoc
  • Model: AE1263

Important de stiut

Mai jos gasesti descrierea produsului si principalele caracteristici.

Ai nevoie de ajutor? Nicio problema! Suntem aici in fiecare zi sa iti raspundem intrebari! Nu ezita să ne contactezi telefonic, pe email sau prin mesaj direct din pagina produsului. 


Farul din Genova

Kiturile de constructie si seturile pentru reproducerea la scara a monumentelor istorice folosesc piese ceramice pentru a simula piatra sau materialele originale.

Kitul de construit

Kit-ul contine elementele necesare realizarii constructiilor: plansa de lemn (suport), planse de carton din care se decupeaza formele ce vor forma structura constructiilor, piesele ceramice (caramizi, tigla) care vor imbraca structura, elemente de ornament (lemn), elemente de vegetatie sintetica, adeziv, instructiuni de asamblare (imagini cu etape). Instructiunile specifice machetei includ si o reprezentare grafica a structurii originale precum si o serie de materiale care vor fi utilizate, in functie de model, la decorarea constructiei.

Farul din Genova are aproximativ 4300 de piese ceramice iar dimensiunea finala a constructiei este 590 x 390 x 635 mm. Reprezentarea castelului este la scara 1:160, cu un efect vizual foarte puternic. Gradul de dificultate este 8/10 .

Scurt Istoric

Farul din Genova se află pe teritoriul provinciei Genova, Italia.

Potrivit unei surse neoficiale, în 1128 a fost construit primul turn, nu chiar la fel de înalt ca cel actual, dar cu o structură asemănătoare. Un document din secolul al XI-lea, una dintre primele cronici ale provinciei recent creată Genova, oferă informații despre existența unui turn de semnalizare și supraveghere, dar nu și data exactă a construcției acestuia. Primul felinar a fost instalat probabil în 1326 și apare în desenul copertei manualului „Salvatori del Porto”.

În 1500 a fost construit un nou dig, o lucrare de inginerie. În jurul anului 1513, farul a fost centrul negocierilor privind ocupația franceză ca centru de control asupra legăturii dintre pământ și mare. În acele vremuri, lumina sa nu făcea decât să-i ajute pe marinari. În 1543 construcția a fost mărită, folosind 200 de tone de var și 160 de metri în plus de piatră care a fost luată din mare. La cupolă a fost adăugată și o cruce de fier.

În secolul al XVII-lea clădirea a fost conectată la zidurile orașului ca o barieră defensivă portuară împotriva furtunilor.

"Lanterna di Genova" este simbolul orașului și o imagine de carte poștală pentru toată Liguria.

Macheta finalizata


Sistemul de constructie

Mai jos puteti vizualiza o reprezentare grafica a sistemului de constructie.


Caracteristici
Dimensiuni590 x 390 x 635 mm
Număr aproximativ de piese4300
Grad de dificultate8/10
Scara1:160

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Livrare gratuită
Pentru comenzi de minim 300 lei.
Tel. clienți 0720.190.109

Ai o întrebare? Lasă-ne un mesaj. Răspundem în maxim două ore!

Telefon
0720.190.109
Program de lucru
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Email
atelier@atelieruldemodelism.ro
Asistență clienți
Avem cel mai rapid și eficient serviciu de asistență pentru clienții noștri
Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Mai multe detalii in pagina "Despre cookies" .